محتوای خبری دانشکده پزشکی

• تاریخ انتشار : 1401/08/22 - 09:08

با طرح مسائل جاری دانشکده، جلسه هیئت رئیسه دانشکده پزشکی برگزار شد

جلسه هیئت رئیسه دانشکده پزشکی با بررسی مسائل جاری دانشکده از برگزاری هفته پژوهش تا مسائل مالی، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، جلسه هیات رئیسه دانشکده پزشکی صبح روز شنبه ۲۱ آبان با بررسی مسائل جاری دانشکده برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر بیگ محمدی گزارش کوتاهی از جلسه هیات امنای دانشگاه که هفته گذشته برگزار شد و جلسه معارفه نو دانشجویان و دفتر راهنمای تحصیلی که روز پنجشنبه برگزار شد، ارائه کرد.
دکتر بیگ محمدی همچنین به نشست با گروه های کوچک دانشجویی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر امکان برگزاری جلسات دانشجویی با حضور تمام دانشجویان وجود ندارد، از این رو جلسات گفت و گو با تعداد کمتر دانشجویان به همت معاونت دانشجویی و آموزشی برگزار شد که در صدد تداوم این جلسات هستیم و از اساتید می خواهیم که فضا را تلطیف کنند و به دانشجویان گوشزد کنند که آینده تحصیلی و آموزش آنها مهمترین مسئله است.
دکتر لباف معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده نیز به جلسه برگزار شده با مسئولین برنامه دستیاری اشاره کرد و گفت: نتایج جلسه خوب بود و یکی از مسائلی که مطرح شد تقویت مراکز و توسعه امکانات برای تمرین پروسیجرهای جراحی بود.
وی افزود: مرکز مهارت های بالینی در دانشکده وجود دارد و تمرین مهارت های جراحی به صورت جسته و گریخته انجام می شود که تاکید اعضا بر تقویت امکانات از جمله افزایش کار با جسد برای انجام مهارت ها بود‌.
دکتر ادبی معاون آموزش پزشکی عمومی در خصوص اعتراض کارورزان به وضعیت پاویون ها اشاره کرد و دکتر پورحسن معاون دانشجویی و فرهنگی در پاسخ گفت: پاویون در اختیار معاونت آموزشی بیمارستان ها است اما با توجه به درخواست دانشکده و دانشجویان
وضعیت رو به بهبود است.
دکتر رضایی گزارشی از روند برگزاری هفته پژوهش ارائه کرد و گفت: ۳۸۰ نفر درخواست های خود برای ارائه در هفته پژوهش را به معاونت ارسال کردند، رایزنی با بیمارستان ها انجام شده است و همچنین امتیازاتی برای ارائه دهندگان در نظر گرفته شده است.
دکتر عمیدی نیز گزارشی از بودجه دانشکده ارائه کرد و گفت: اولویت دانشکده پزشکی دانشجوی پزشکی عمومی است و امسال با توجه به افزایش تعداد دانشجویان پزشکی باید دقت و وسواس بیشتری در هزینه ها داشته باشیم تا خللی در آموزش وارد نشود.
  • گروه خبری : دانشکده پزشکی
  • کد خبر : 220370