محتوای خبری دانشکده پزشکی

• تاریخ انتشار : 1401/10/22 - 07:09
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

در آستانه میلاد حضرت زهرا، مراسم جشن روز زن، ویژه بانوان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان از بسته های حمایتی و طرح های ویژه دانشگاه در حوزه بانوان و خانواده خبر داد. اخبار خوش مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان به مناسبت روز زن،  از اختصاص تسهیلات قرض الحسنه تا برگزاری مسابقه مادرانه و اردوی یکروزه کردان ویژه بانوان شاغل در دانشگاه.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، همزمان با ایام ولادت حضرت زهرا(س) و روز زن و گرامیداشت مقام مادر، مراسم جشنی به همت نهاد رهبری در دانشگاه، معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و دانشکده پزشکی ویژه همکاران خانم دانشگاه پیش از ظهر روز چهارشنبه ۲۱ دی در تالار ابن‌سینا، برگزار شد.
این مراسم با برنامه های شاد و متنوع از استند آپ کمدی، دف زنی و مدیحه سرایی، قرعه کشی مشهد مقدس، مسابقه کیک پزی، پخش کلیپ از همکاران، سخنرانی با استقبال همکاران خانم در دانشگاه و دانشجویان، برگزار شد.
عرب زاده عضو هیئت علمی مدرسه قرآن دانشجویی در خصوص خلقت نوری حضرت زهرا، و ویژگی و فضائل حضرت زهرا صحبت کرد.
در ادامه دکتر راضیه معصومی مشاور دکتر قناعتی رئیس دانشگاه در امور بانوان به تشریح فعالیت های دفتر بانوان پرداخت و گفت: از همکارانی از میان واحدهای مختلف دانشگاه که دغدغه حوزه بانوان را دارند دعوت می‌کنیم تا به عنوان رابط با دفتر امور بانوان همکاری کنند.
وی افزود: در حیطه های ترویج فرهنگ ازدواج سالم بویژه در حوزه دانشجویی و کارمندی، فعالیت در موضوع مهم خانواده، نشاط اجتماعی در بدنه دانشگاه و جامعه تحت پوشش دانشگاه، هدف گذاری، طراحی و در حال برنامه ریزی هستیم
دکتر معصومی تحکیم بنیان خانواده را از برنامه های در دست پیگیری امور بانوان دانست و گفت: از نظرات تمامی همکاران استقبال می‌کنیم.
وی ادامه داد: در حوزه های طرح باروری سالم، مهارت های فرزندپروری، برنامه هایی در دست اقدام داریم، که امیدواریم با ظرفیت هایی که در دانشگاه داریم اهداف ما محقق خواهد شد.
دکتر معصومی از اختصاص ۱۵ فقره تسهیلات قرض الحسنه به بانوان شاغل در دانشگاه به مناسبت روز زن خبر داد و گفت: همچنین مسابقه مادرانه برگزار خواهد شد و علاقه مندان تا ۸ بهمن فرصت دارند آثار خود را دبیرخانه مسابقه ارسال کنند، همچنین پنجشنبه آینده اردوی یکروزه همراه با نشست تخصصی در حوزه سلامت خانواده در این اردوی یکروزه در کردان برگزار  خواهد شد.

در پایان ۸ قرعه کشی استفاده از مجموعه اقامتی دانشگاه در مشهد انجام شد و همچنین برندگان مسابقه کیک پزی انتخاب و معرفی شدند.

• گروه خبری : دانشکده پزشکی
مینا  محمدی