محتوای خبری دانشکده پزشکی

• تاریخ انتشار : 1394/08/25 - 15:00
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دومین کارگاه آشنایی اعضای هیات علمی جدید الورود بالینی دانشکده پزشکی در سال جاری برگزار می شود

دكتر واشقاني فراهاني از برگزاري دومين سري كارگاه اعضاي هيات علمي جديد الورود باليني با رویکرد آشنايي با قوانين و مقررات، تسهيلات، برنامه هاي جديد امكانات و انتظارات دانشكده پزشكي و اخلاق پزشكي و تعهد حرفه اي خبر داد.

روابط عمومي دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشكي تهرانٰ دكتر علي واشقاني فراهاني معاون امور هيات علمي دانشكده پزشكي در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومي گفت: با توجه به برگزاري اولين كارگاه آشنايي اعضاي هيات علمي جديد الورود باليني با دانشگاه علوم پزشكي تهران و بازخورد هاي مثبت آن، امسال نيز  كارگاه فوق برای حدود 100 نفر از اعضاي هيات علمي باليني كه در سال جديد به كسوت هيات علمي انتخاب شده اند، برگزار خواهد شد.
وي در تشريح برنامه هاي كارگاه، اظهار داشت: آشنايي اعضاي هيات علمي با رسالت چشم انداز وارزش ها در دانشگاه،  معاونت هاي دانشكده،  استفاده از تسهيلات و امكانات رفاهي موجود در دانشكده و نيز آشنايي با قوانين و دستورالعمل هاي مورد نياز اعضاي هيات علمي نظير آيين نامه ارتقاء، ترفيع و... در  اين كارگاه گنجانده شده است.
دكتر فراهاني افزود: همچنين آشنايي با سيستم شعاع و ارزشيابي هاي كيفي، آشنايي باسيستم پژوهشيار، نحوه جذب تسهيلات پژوهشي در راستاي رفع نيازهاي پژوهشي اعضاي هيات علمي، آشنايي با مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشكده از ديگر برنامه هاي اين كارگاه است.
معاون امور هيات علمي با بيان اين كه كارگاه امسال تغييراتي در محتواي مطالب و اساتيد ارائه كننده ايجاد شده است كه توجه به تعهد حرفه اي و اخلاق پزشكي و لزوم رعايت آن از سوي اعضاي هيات علمي و مهارت هاي برقراري ارتباط و ارتباط با بيمار، آشنايي با بيمارستان ها و مراكز درماني از آن جمله است، توسط اساتید برجسته و معاونین دانشگاه ارائه خواهد شد.
دكتر فراهاني  تصريح كرد: طبق برنامه تدوين شده، قرار است اين كارگاه در سال دو بار براي اعضاي هيات علمي باليني و يك بار ويژه اعضاي هيات علمي گروه هاي علوم پايه برگزار شود كه امسال 100 نفر از اعضاي هيات علمي باليني در دو گروه 50 نفر در اين كارگاه ها شركت خواهند كرد.
وي ادامه داد: مطالب كارگاه امسال در دو جلسه متوالي ارائه خواهد شد كه اولين سري آن در روز هاي پنج شنبه 28‌ آبان و 5 آذر ماه و دوره ي بعدي ويژه اعضاي هيات علمي باليني اواخر آذر و اوايل دي ماه و دوره ويژه اعضاي هيات علمي علوم پايه در بهمن ماه برگزار خواهد شد.
معاون امور هيات علمي در پايان خاطر نشان كرد: طي دعوت نامه اي از تمام اعضاي هيات علمي جديد الورود دعوت شده تا در اين كارگاه شركت كنند كه در صورت عدم شركت بايد دليل موجه عدم حضور خود را به صورت كتبي به دانشكده تحويل دهند./ق
  • گروه خبری : دانشکده پزشکی
مینا  محمدی