محتوای خبری دانشکده پزشکی

• تاریخ انتشار : 1400/09/16 - 20:42

قدردانی رئیس دانشکده پزشکی از دکتر حمید ذاکری استاد گروه داخلی

دکتر بیگ محمدی رئیس دانشکده پزشکی، ضمن اعطای حکم بازنشستگی دکتر حمید ذاکری استاد گروه داخلی و قدردانی از خدمات ارزشمند وی گفت: اساتید بازنشسته سرمایه معنوی دانشگاه هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، صبح روز سه شنبه ۱۶ آذر ماه دکتربیگ محمدی رییس دانشکده پزشکی، طی گفت و گویی صمیمی با دکتر حمید ذاکری عضو هیات علمی گروه داخلی و فوق تخصص بیماری های غدد درون ریز و متابولیسم، ضمن تقدیر از خدمات ارزشمند علمی و پژوهشی و سالهای حضور در دانشگاه، حکم بازنشستگی ایشان را اعطا کرد.

رئیس دانشکده پزشکی گفت: متاسفانه در بازنشستگی اشکالی که در برخی موارد وجود دارد، حذف افراد از پیکره دانشگاه است، قطع همکاری با فردی که 30 سال تجربه کسب کرده، یک منتور و سرمایه معنوی بوده، باعث خسران دانشگاه می شود.
وی با انتقاد از نبود  ساز و کار مشخص و یک روش سیستماتیک در نحوه همکاری مجدد با بازنشستگان گفت: برخی اساتید زمانی بازنشسته می شوند که هنوز پویا و فعال هستند و صرفا به علت قوانین استخدامی بازنشسته میشوند،در حالی که با فراهم کردن شرایط و محیط مناسب میتوان از این پتانسیل استفاده کرد، چرا که بسیاری از اساتید، علاقمند  به ادامه فعالیت خود در سطح دانشگاه هستند.
دکتر ذاکری در این گفت و گو با انتقاد از ضعف نظارت در سطح بیمارستان های دانشگاه، گفت: امیدوارم نظارت ها به صورت منظم تر وشکل سازمان یافته تری به خود بگیرد.
وی از رئیس دانشکده پزشکی درخواست کرد: در جذب اعضای هیات علمی به شاخص ها و توانمندی های علمی اساتید بیشتر توجه شود تا بهترین ها جذب دانشکده شوند
در پایان دکتر بیگ محمدی ضمن قدردانی از زحمات و خدمات دکتر ذاکری در سالهای حضور در دانشگاه حکم بازنشستگی، به همراه هدیه ای به رسم یادبود به ایشان اعطا کرد.

• گروه خبری : دانشکده پزشکی
  • کد خبر : 201823