محتوای خبری دانشکده پزشکی

• تاریخ انتشار : 1402/02/12 - 12:43
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پیام تبریک رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت روز معلم و گرامیداشت مقام استاد

دکتر بیگ محمدی، رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در پیامی روز معلم و گرامیداشت مقام استاد را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ متن پیام به شرح زیر است:

نقش ما کو ننگارند به دیباچه عقل
هرکجا نامه عشق است نشان من و توست
هوالعلیم
نامگذاری روزهای خاص با هدف معرفی و بزرگداشت ارزش ها و تحکیم پیوندهای دینی، ملی و فرهنگی در جامعه است.
دوازده اردیبهشت روز شهادت شهید مطهری استاد برجسته دین و دیانت به نیکویی به نام روز معلم نامگذاری شده و بهترین فرصت برای تقدیر از کسانی است که خالصانه آنچه دارند در طبق اخلاص به شاگردان خود می آموزند و چون شمعی می سوزند تا راه روشنی برای دیگران بسوزانند.
جامعه بشریت وامدار بزرگانی است که به تاسی از بزرگ معلم انسانیت، محمد مصطفی(ص) چراغ هدایت را روشن و فروزان نگه داشته اند.
شکوه قریب به ۹ دهه دانشکده پزشکی تهران، وامدار اساتید علم و اخلاق است که در کنار آموزش و درمان، به پرورش و تربیت دانشجویان و فرزندان این آب و خاک کمر همت بسته اند‌.
صمیمانه ترین تبریکات خود را به مناسبت این روز به اساتید بزرگوار دانشکده پزشکی نماد آموزش عالی کشور تقدیم میدارم.
 رئیس دانشکده پزشکی
  • گروه خبری : دانشکده پزشکی