محتوای خبری دانشکده پزشکی

• تاریخ انتشار : 1398/05/31 - 12:44

پیام تبریک رییس دانشکده پزشکی به مناسبت روز پزشک

دکتر شهریار نفیسی رییس دانشکده پزشکی با صدور پیامی روز پزشک را به اساتید و دانشجویان پزشکی تبریگ گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، متن پیام تبریک دکتر شهریارنفیسی رییس دانشکده پزشکی به این شرح است.
هوالطبیب
حرفه مقدس پزشکی در مقام پایش و پاسداری شریف ترین امانت وجودی انسان ها یعنی سلامت و جان آنان، قدمت و پیشینه ای همپای آفرینش انسان،این عالی ترین نمونه خلقت و اشرف مخلوقات دارد.
تسری اطلاق واژه «طبیب» از خداوند حکیم متعال به پزشکان و متبرک شدن به یکی از اسمای حسنای الهی، مرتبت و اعتبار همزمان مسئولیت و تعهد بسیار سنگینی را به این حرفه می بخشد.
فرا رسیدن روز پزشک که مصادف با زاد روز «شیخ الرئیس ابوعلی سینا» و بهانه ای برای ارجاع تاریخی و دعوت هویتی ما به میراث باشکوه و پشتوانه غنی دانش پزشکی در مهد مهین، ایران عزیز است را به حضور اساتید ارجمند، همکاران محترم و دانشجویان عزیز تبریک عرض نموده و دوام توفیقات و مزید صحت و سلامت این عزیزان را در راه خدمت به دردمندان و بیماران مسالت دارم.
رییس دانشکده پزشکی

خبر: مینا محمدی