محتوای خبری دانشکده پزشکی

• تاریخ انتشار : 1400/06/11 - 20:41
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پیام تسلیت رئیس دانشکده پزشکی در پی درگذشت مرحوم استاد فخرالدین قوامی استاد پیشکسوت گروه بیماری های کودکان

دکتر شهریار نفیسی، رئیس دانشکده پزشکی، در پی درگذشت مرحوم استاد فخرالدین قوامی، استاد پیشکسوت گروه بیماری‌های کودکان پیام تسلیت صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، دکتر نفیسی در پیامی درگذشت استاد قوامی را تسلیت گفت.

متن پیام به این شرح است:

مرگ چنین خواجه نه کاری است خرد ...
️انا لله و انا الیه راجعون
بزرگ مرد اهل معرفت و علم، اخلاق وعمل دکتر فخرالدین قوامی استاد مبرز و پیشکسوت گروه کودکان دانشکده پزشکی چشم از جهان تیره فرو بست و به روشنای ملکوت پیوست.
استادی دلسوز که چون طبیب دوار در پی تسکین آلام دردمندان بویژه کودکان بیمار بود.آزاد مردی که سخاوت و مروت بر سینه اش می‌درخشید.
ضایعه درگذشت این استاد گرانمایه را که عمر پر برکت خود را صرف خدمت خالصانه و تربیت شاگردان، تسکین آلام بیماران و  فعالیت های خیرخواهانه کرده بود را به جامعه پزشکی، شاگردان و خانواده آن مرحوم تسلیت عرض می کنم.
️رضوان الهی ثمره سالها خدمت صادقانه و متعهدانه گوارایش، نام و یادش مانا و گرامی و روان پاکش غریق رحمت الهی باد.
دکتر شهریار نفیسی
️رئیس دانشکده پزشکی