محتوای خبری دانشکده پزشکی

• تاریخ انتشار : 1394/08/04 - 14:52

بخش دوم تكميلي

گزارش معاونین دانشکده پزشکی در نودمین جلسه هیات رئیسه دانشگاه

نودمين جلسه دوره چهارم هيأت رئيسه دانشگاه، با حضورشوراي دانشكده پزشكي متشكل از اعضاي هيات رئيسه و مديران گروه هاي آموزشي صبح روز يكشنبه سوم آبان ماه در سالن اجلاس دانشگاه برگزار شد.

در ادامه گزارش معاونين دانشكده پزشكي، دكتر توكلي معاون دانشجويي فرهنگي به ارائه گزارشي از فعاليت ها و برنامه هاي جاري معاونت خود پرداخت و گفت: برگزاري جلسات بصورت منظم با حضور اساتید عضو کارگروه و ریاست دانشکده، سیاست گذاری و مرور برنامه های کلان فرهنگی و دانشجویی، طرح سنجش وضعيت دينداري دانشجويان، یکپارچه سازی و ارتقاء فعالیت های مشاوره ای و حمایت از دانشجویان در قالب ایجاد دفتر SSS) Student Support System)، تحکیم جایگاه شوراي نمايندگان دانشجویان و تصويب‌ايين نامه آن، برگزاري مراسم و جشن های دانشجویی مانند جديد الورود، روپوش سفيد، برگزاري ردوي لواسان، برگزاري كوهگشت ويژه روز استاد، نشست در كوي دوست و... بخشي از برنامه هاي فرهنگي اين معاونت است.

وي ادامه داد: همچنين اين معاونت برگزاري گفتمان هاي مشاوره اي و راهنمايي، تهيه و تدوين متن های راهنما براي پاسخگويي به سوالات دانشجويان، برگزاري همايش پزشكي اين راه بي نهايت، برنامه نمایش و نقد فیلم ها با رویکرد آموزشي، تشكيل و حمايت از گروه دانشجویی "عدالت در سلامت“، برگزاري مسابقه فوتسال دانشجویان با تیم هنرمندان به نفع كودكان بي سرپرست بهزیستی، اعطاي وام قرض‌الحسنه دانشجویی را نيز در كارنامه خود دارد.

دكتر عميدي معان مالي اداري نيز در تشريح فعاليت هاي حوزه معاونت خود گفت: فعاليت هاي اين معاونت در قسمت كسب درآمد زايي، فعاليت هاي عمراني و تعميراتي و زير ساختي و برنامه هاي مربوط به افزايش كارايي و بهره وري نيروي انساني و اصلاح ساختار اداري در دانشكده تقسيم مي شود.

سپس گزارش مبسوطي از شاخص هاي هر يك از اين 3 حوزه ارائه داد و گفت: در حوزه در آمدزايي شاخص هاي ما در 6 ماهه اول سال 94 نسبت به سالهاي قبل شاهد رشد بوديم، بازسازي آسانسورهاي ساختمان جنين شناسي، سرويس هاي بهداشتي دانشجويي، كتابخانه دانشكده  و تالار آناتومي، ساخت آزمايشگاه در انبار قديم و جابجایی گروه زبان و تبدیل آن به آزمايشگاه گروه فيزيك پزشکی بخشي از فعاليت هاي مربوط به حوزه عمراني و تعميراتي است.

وي همچنين مرمت سر در اصلي دانشكده پزشكي به عنوان نماد دانشگاه علوم پزشكي تهران و بازسازي فضاي بين دانشكده پزشكي و دانشكده داروسازي را براي استفاده دانشجويان از برنامه هاي بعدي اين معاونت اعلام كرد.

پس از ارائه گزارش معاونين و تاييد اين گزارش ها از سوي دكتر جعفريان مبني بر انطباق‌ آن با برنامه 4 ساله دانشگاه، هر يك مديران گروه هاي پايه و باليني نقطه نظرات، ديدگاه ها، چالش ها و راهكارهاي خود را ارائه كردند كه در پايان دكتر امامي و هيات رئيسه دانشگاه پاسخ آن را دادند.

گفتني است مديران گروه ها نظرات و صحبت هاي خود از كمبود بودجه تاايجاد رشته هاي جديد در مقاطع فلوشيپ، خريد دستگاه ها و تجهيزات براي گروه ها بويژه گروه هاي درماني، تقويت ارتباط گروه هاي پايه و باليني، جذب هيات علمي جوان و كارشناس براي گروه ها، در اختيار قرار گرفتن هر چه سريع تر لوگ بوك الكترونيكي براي دستياران، راه اندازي بخش هاي جديد درماني، استفاده از پتانسيل خيرين در دانشكده براي تامين نيازها، حمايت از نخبگان و استعدادهاي درخشان، تقويت روحيه معلمي در اعضاي هيات علمي جوان، توسعه فضاهاي درماني و درمانگاه ها، تقويت تعهد حرفه اي در مجموعه و..... را اين نشست ارائه كردند.

دكتر جعفريان نيز در جمع بندي نهايي جلسه با اشاره به پربار بودن اين نشست اظهار داشت: دانشكده پزشكي با حدود يك سوم دانشجويان دانشگاه و دو سوم اعضاي هيات علمي دانشگاه، جزء بدنه اصلي و ركن دانشگاه محسوب مي شود. و اعضاي هيات علمي اين دانشكده علاوه بر آموزش به ارائه خدمات درماني نيز مي پردازند.

وي با بيان اين كه 16 بيمارستان آموزشي و درماني تحت پوشش اين دانشكده هستند گفت: كار درمان و آموزش به دانشجويان بر عهده همين اعضاي هيات علمي است كه موجب افزايش حجم كار آنها شده است.

دكتر جعفريان همچنين به ادامه روند اجراي تعهد حرفه اي در دانشگاه تاكيد و گفت: تعهد حرفه اي از جمله ضروريات و مبناي كار ما است.

رييس دانشگاه علوم پزشكي تهران در پايان خاطر نشان كرد: تمام ديدگاه ها و نظرات بيان شده از سوي مديران گروه ها دسته بندي شده و قطعا پيگيري خواهد شد و نتيجه كامل اين جلسه در هيات رئيسه دانشكده بررسي و توسط دكتر امامي به صورت مدون به اطلاع شوراي دانشكده خواهد رسيد.

• گروه خبری : دانشکده پزشکی
مینا  محمدی