مجموعه محتوای خبری ریاست دانشگاه

• تاریخ انتشار : 1396/01/14 - 15:27
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دکتر جعفریان بی‌نیازی خدمات درمانی کشور به خارج را یکی از مصادیق تحقق شعار امسال دانست

رییس دانشگاه تولید بیش از 40 دوز دارو و ربات جراحی و دیگر تجهیزات پزشکی را ازجمله اقدامات دانشگاه در عرصه تولید دانست و تاکید کرد این دانشگاه ظرفیت بالایی در تولید و اشتغال دارد.

گالری عکس یک

گالری عکس دو

گالری عکس سه

دربافت فیلم
در حاشیه دیدار نوروزی هیات رییسه با اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه که 14 فروردین 96 در موزه تاریخ علوم پزشکی برگزار شد، دکتر جعفریان ضمن تبریک سال نو، با اشاره به برنامه‌های دانشگاه در سال 96، مجموعه علوم پزشکی کشور را دارای ظرفیت بالای تولید و اشتغال دانست و گفت: آنچه در دانشگاه علوم پزشکی تهران در دستور کار قرار دارد ارائه خدمات مطلوب و باکیفیت به مردم و به حداقل رساندن نیاز کشور به خارج است.
وی افزود: در زمینه خدمات درمانی اعزام بیماران به خارج از کشور را به صفر نزدیک کردیم و در زمینه تولید دارو و تجهیزات پزشکی نیز اقدامات بسیاری در طول سال‌های گذشته انجام‌شده که  در حال حاضر نیز  باقوت ادامه دارد.
رییس دانشگاه با اشاره به تولید بیش از 40 دوز دارو در مرکز رشد علوم دارویی گفت: طی سه سال آینده حداقل 12 قلم دارویی جدید به این تعداد اضافه خواهد شد.
وی افزود: مرکز رشد تجهیزات پزشکی دانشگاه که در زمینه تولید تجهیزات پزشکی فعالیت دارد  درحال حاضر ربات جراحی را تولید کرده که به بهره‌برداری نزدیک است.
دکتر جعفریان با بیان اینکه امکان جذب نیروی جوان بسیاری در دانشگاه وجود دارد گفت: این دانشگاه بزرگ‌ترین عرصه ایجاد اشتغال را دارد ولی باید دید این افزایش ظرفیت قرار است در کدام‌یک از بخش‌های  دولتی و یا غیردولتی صورت گیرد.
رییس دانشگاه در پایان سخنان خود تاکید کرد: من و همکارانم در مجموع گروه پزشکی در جهت بی‌نیازی کشور از خارج تلاش می‌کنیم و تاکنون گام‌های بزرگی نیز در این زمینه برداشته‌شده که امیدواریم این روند بهتر از گذشته ادامه پیدا کند.
خبرنگار: سمیرا کرمی/عکس: جمشید ربیعی و میثم عطری/ فیلم: مهدی کیهان

• گروه خبری : گروه های مطالب,گروه خبری RSS,مراسم ها و همایش ها