نخستین روز از دومین همایش بزرگ نوآوری/ دیدار رئیس دانشگاه از غرفه کانون مراقبت جامع شهروندان
روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: دكتر منصوري، رئيس دانشگاه از غرفه كانون مراقبت جامع شهروندان دانشكده پرستاري و مامايي ديدار كرد.
گالری عکس1
گالری عکس2
گالری عکس3
گالری عکس4
گالری عکس5
گالری عکس6
گالری عکس7
گالری عکس8
گالری عکس9
گالری عکس10
به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی، دومین همایش بزرگ نوآوری دانشگاه علوم پزشکی تهران روز شنبه 12 اسفند ماه در سالن همایش های رازی آغاز به کار کرد.
در اولین روز برگزاری این همایش دو روزه که با برپایی نمایشگاهی از غرفه کانون های نوآوری شکل گرفت؛ توانمندی ها، دستاوردها و نوآوری های دانشکده پرستاری و مامایی نیز در کانون مراقبت جامع شهروندان در معرض دید عموم قرار گرفت.
در آغاز کار نمایشگاه دکتر منصوری رئیس دانشگاه به همراهی دکتر بیگلر، معاون پشتیبانی دانشگاه و دکتر ترابی دبیر ستاد نوآوری و مشاور رئیس دانشگاه از غرفه کانون مراقبت جامع شهروندان دیدار کرد.
در این بازدید دریادخت مسرور، مسئول غرفه این کانون و مسئول نوآوری دانشکده پرستاری و مامایی تهران به ارائه معرفی از کانون پرداخت: ما 5 قمر در این کانون داریم که شامل دو مرکز تحقیقات، دو نشریه و انجمن علمی پرستاری ایران است.
وی از فعالیت چهار تیم فرهنگ سلامت جامعه، نوآورسازان، آموزش بالینی و Clinical education leadership در قالب این کانون خبر داد و افزود: به این علت که ما بیشتر بحث مراقبت را به عهده داریم، روی ایستگاه سلامتی که در دانشکده مان افتتاح شده است در جهت مشاوره، راهنمایی و مراقبت به جامعه فعالیت می کنیم.
وی در پاسخ رئیس دانشگاه مبنی بر نحوه ارائه خدمت به شهروندان گفت: قرار است که با مراکز مختلفی چون آموزش و پرورش و شهرداری منطقه 6 برای ارائه مراقبت در این زمینه همکاری داشته باشیم.
مسئول نوآوری دانشکده پرستاری و مامایی با اشاره به سازه استفاده شده در غرفه کانون مراقبت جامع شهروندان اظهار داشت: این سازه با ایده ای نوآوری ساخته شده است و از لحاظ دانش و تکنیک مهندسی نیز از طرح سازه اسفنج استفاده شده است که در واقع نشانگر جذب تراوشات و ایده ها به سمت خود است.
او خاطرنشان کرد: ما تراوشات ذهن و ایده های اساتید و دانشجویان را با کمال میل می پذیریم. از لحاظ طبیعت شناسی نیز این سازه یادآور کندوی زنبور عسل است که شهد موجود در طبیعت را جمع می کند و در کندو آنها را تبدیل به عسل می کند؛ این سازه نمادی است از مراقبتی که به یاری خداوند قرار است ما از جامعه به عمل بیاوریم.
دکتر محمد علی چراغی، رئیس دانشکده نیز با تعبیری فلسفی از سازه طراحی شده گفت: این سازه یادآور نگاهی چند واقعیتی است. یعنی به عبارتی هر کسی می تواند از این سازه یک برداشت جداگانه و منحصر به خودش را داشته باشد. این سازه با لیوان هایی ساخته شده است که انتها ندارند و یادآور بی پایانی ایده است. علاوه بر این دوستان لیوان هایی را انتخاب کردند که در بازار قیمت کمی هم دارند.
رئیس دانشکده پرستاری و مامایی یادآور شد: در بحث مراقبت جامع هم نگاه ما این است؛ در پرستاری و مامایی حس ما این است که بتوانیم با پیشگیری و توانبخشی، سلامت را با نگاه زیستی، روانی، اجتماعی و معنوی برای شهروندان تامین کنیم. اگر در این زمینه از حمایت های دانشگاه و شما هم بهره مند شویم و ایستگاه سلامت راه اندازی شود، مردم به طور مستقیم می توانند در ایام سلامت با مراجعه به دانشکده و گرفتن مشاوره، از خدمات مراقبتی بهره مند می شوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه از دانشجویان خارجی پردیس بین الملل دانشکده پرستاری و مامایی که در غرفه حضور داشتند دیدار کرد و آنها از تحصیل در دانشکده ابراز رضایت کردند. /گ
ارسال به دوستان