محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

• تاریخ انتشار : 1395/02/28 - 13:59

آموزش اهمیت تفکیک پسماندهای خشک و تر در منطقه قیام دشت شهرستان ری

در این جلسه علاوه بر بیان اهمیت تفکیک پسماندهای خشک و تر، کیسه‌های مناسب این کار در اختیار حاضران قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، جلسه آموزشی با حضور سفیران سلامت مرکز سلامت جامعه امام رضا (ع) قیام دشت برگزار شد. هدف از برگزاری این جلسه آموزش اهمیت تفکیک پسماندهای خشک و تر و نقش آن در صنعت بازیافت و حفظ سلامت محیط‌زیست بود.
در این جلسه در مورد انواع پسماندها، ضرورت جداسازی آن‌ها در مبدأ و تأثیر این کار در سلامت جامعه و محیط‌زیست صحبت شد. همچنین تأکید شد که کار جداسازی در مبدأ یک امر بسیار مهم است که در اکثر کشورهای جهان به‌خصوص جوامع پیشرفته به‌دقت انجام می‌شود زیرا مشخص‌شده این جداسازی تأثیر بسزایی در کاهش اثرات مخرب زباله‌ها دارد.
در پایان جلسه کیسه‌های مناسب برای تفکیک پسماندهای خشک و تر در اختیار حاضران قرار گرفت.
گفتنی است از سفیران سلامت خواسته شد تا آموخته‌های خود را در اختیار سایر مردم قرار داده و همگان را بااهمیت موضوع تفکیک آشنا کنند./ق
خبرنگار: سعیده شریفی

• گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان ری