محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

• تاریخ انتشار : 1395/08/17 - 09:16

آموزش اهمیت مصرف حبوبات به دانش آموزان شهرستان ری

در این جلسه آموزشی اهمیت مصرف حبوبات و نقش این گروه از مواد غذایی در تأمین نیازهای بدن برای دانش آموزان تدریس شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، جلسه آموزشی اهمیت مصرف حبوبات، پانزدهم آبان ماه در دو مدرسه حجاب و نورالهدی در منطقه باقرشهر برگزار شد.
زهرا اصلانی کارشناس تغذیه شبکه با مراجعه به این دو مدرسه در مورد اهمیت مصرف حبوبات برای دانش آموزان تدریس کرد.
اصلانی حبوبات را یکی از منابع مهم تأمین پروتئین دانست و توصیه کرد با مصرف مداوم این مواد بخشی از پروتئین موردنیاز بدن را تأمین کنند.
کارشناس تغذیه در این جلسه به زبان ساده در مورد نقش پروتئین در رشد و تکامل بدن برای دانش آموزان صحبت کرد.
اصلانی در مورد این جلسات آموزشی گفت: نوجوانان قابلیت‌های خوبی برای یادگیری دارند و آموزش در این سنین می‌تواند بسیاری از مفاهیم را در ذهن آن‌ها نهادینه کرده و در بزرگ‌سالی به عادت برای آن‌ها تبدیل شود. به همین دلیل تلاش می‌کنیم با برگزاری جلسات آموزشی مختلف، عادات صحیح غذایی را به آنان بیاموزیم.
خبرنگار: سعیده شریفی

• گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان ری