محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

• تاریخ انتشار : 1395/03/18 - 12:41

آموزش پیشگیری از سوانح و حوادث به سالمندان توسط شبکه بهداشت شهرستان ری

در این جلسه آموزشی، راهکارهای پیشگیری از حوادث در منزل به سالمندان منطقه کیانشهر آموزش داده شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، سالمندان گنجینه‌های جمعیتی هر جامعه‌ای هستند، افرادی که به دلیل تجربه بالا بسیار سودمند بوده ولی با توجه به شرایط جسمانی نیاز به مراقبت‌های خاص دارند.
پایگاه سلامت جامعه بدردو باهدف آموزش روش‌های پیشگیری از سوانح و حوادث، جلسه آموزشی را با حضور جمعی از سالمندان منطقه برگزار کرد.
در این جلسه زهرا محمدی از مراقبین سلامت، برای سالمندان در مورد حوادث شایع در منازل و راه‌های پیشگیری از آن صحبت کرد.
وی تأکید کرد که ایمن‌سازی منازل بسیار مهم است که باکمی دقت می‌توان آن را انجام داد و از بروز حوادثی همچون سقوط و لیز خوردن که می‌تواند عوارض جبران‌ناپذیری به دنبال داشته باشد جلوگیری کرد./ق
خبرنگار: سعیده شریفی

• گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان ری