محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

• تاریخ انتشار : 1395/07/12 - 11:34

ابتکار جالب کارشناس شبکه بهداشت شهرستان ری در راستای معرفی نظام جامع سلامت

کارشناس شبکه بهداشت شهرستان ری به‌منظور آشنایی هرچه بیشتر مردم با خدمات نظام جامع سلامت اقدام به طراحی سر نسخه‌ای با همین مضمون کرده است.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، محبوبه یاراحمدی از مراقبین سلامت شبکه بهداشت شهرستان ری است که در پایگاه ضمیمه آزادگان فعالیت می‌کند. او در اقدامی جالب و باهدف آشنایی هرچه بیشتر مردم با خدمات نظام جامع سلامت، اقدام به طراحی سرنسخه ای کرده است که در آن‌همه خدماتی که در مراکز و پایگاه‌های سلامت ارائه می‌شود درج‌شده است.
از نکات جالب دیگری که در طراحی این سر نسخه انجام‌شده، استفاده از آرم سامانه سیب و معرفی این سامانه است.
یاراحمدی هدف خود از این کار را آشنایی هرچه بیشتر اقشار مختلف جامعه با نظام جامع سلامت و مراکز ارائه‌دهنده خدمات بیان کرد.
خبرنگار: سعیده شریفی

• گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان ری