محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

• تاریخ انتشار : 1394/10/03 - 13:40

بازدید معاون بهداشتی دانشگاه از اجرای طرح جهادی دست‌های مهربان در شبکه شهرری

دکتر محمد شریعتی معاون بهداشتی دانشگاه با حضور در مرکز بهداشتی درمانی حسن‌آباد از اجرای طرح دست‌های مهربان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، معاون بهداشتی دانشگاه روز پنج‌شنبه سوم دی‌ماه با حضور در مرکز بهداشتی درمانی حسن‌آباد از نزدیک در جریان چگونگی اجرای طرح جهادی دست‌های مهربان قرار گرفت و با دست‌اندرکاران این برنامه صحبت کرد.
در این بازدید دکتر تأملی و دکتر رهنما به ترتیب معاون فنی و معاون اجرایی معاونت بهداشت و دکتر فاطمه تاجیک مدیر شبکه بهداشت شهرستان ری، دکتر شریعتی را همراهی می‌کردند.
معاون بهداشتی دانشگاه از فعالیت مجریان برنامه بازدید کرده و در جریان نقطه نظرات و پیشنهاد‌های آنان قرار گرفت.
دکتر تاجیک بابیان این نکته که مرکز بهداشتی درمانی حسن‌آباد از ابتدا همیشه یکی از مراکز اجرای طرح دست‌های مهربان بوده، تداوم چنین برنامه‌هایی را برای مناطق دوردست بسیار مفید دانست.
دکتر شریعتی با قدردانی از زحمات همه کارکنان، اجرای خوب چنین برنامه‌هایی را نتیجه یک کار تیمی منسجم دانست و ابراز امیدواری کرد با استمرار چنین طرح‌هایی شاهد استقرار نظام ارجاع و توسعه سلامت در جامعه باشیم./ق
خبرنگار: سعیده شریفی
  • گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان ری