محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

• تاریخ انتشار : 1394/05/04 - 16:12

بازدید معاون بهداشتی دانشگاه از مراکز بهداشتی درمانی شبکه شهرری

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکی تهران: در این بازدید دکتر شریعتی معاون بهداشتی دانشگاه از مرکز بهداشتی درمانی بدر بازدید کرده و از نزدیک در جریان عملکرد کارکنان قرار گرفت.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومي شبكه بهداشت و درمان شهرستان ري، روز یکشنبه چهارم مردادماه، دکتر شریعتی معاون بهداشتی دانشگاه در حاشیه بازدید گروهی ستاد معاونت از مرکز بهداشتی درمانی بدر بازدید کرد.
مرکز بهداشتی درمانی بدر به‌عنوان یکی واحدهای فعال این شبکه و دارای واحدهای مختلف بهداشتی و درمانی ازجمله آزمایشگاه و متخصص زنان است و معاون بهداشتی با حضور در این واحد از نزدیک در جریان فعالیت‌های کارکنان قرار گرفت.
دکتر تاجیک مدیر شبکه بهداشت نیز دکتر شریعتی را همراهی کرده و توضیحات لازم را در مورد فعالیت‌های واحدهای مختلف بیان کرد.
مرکز بدر به‌عنوان یکی از مراکز مجری برنامه پرونده الکترونیک بوده که این بخش نیز توسط معاون بهداشتی مورد ارزیابی قرار گرفت.
دکتر شریعتی ضمن قدردانی از فعالیت‌های کارکنان، توسعه برنامه‌های الکترونیک را سبب رفاه حال کارمندان و مردم دانست و از گسترش چنین برنامه‌هایی استقبال کرد.
گفتنی است در این بازدید دکتر تأملی معاون فنی معاون بهداشت نیز حضور داشت.
خبرنگار: سعیده شریفی
  • گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان ری