محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

• تاریخ انتشار : 1394/10/05 - 13:22

بازدید معاون بهداشت دانشگاه از واحدهای در حال احداث شبکه بهداشت شهرری

دکتر شریعتی معاون بهداشتی دانشگاه ضمن بازدید از واحدهای در حال احداث از نزدیک در جریان روند استقرار نظام جامع سلامت در شهرستان ری قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، روز پنج‌شنبه سوم دی‌ماه دکتر شریعتی معاون بهداشتی دانشگاه از روستای عبدل‌آباد شهرستان ری بازدید کرد.
در این بازدید دکتر تأملی و دکتر رهنما از معاونت بهداشت به همراه دکتر تاجیک مدیر و دکتر شاه‌محمدی و گیتی هاشمی از واحد گسترش شبکه شهرری، دکتر شریعتی را همراهی می‌کردند.
هدف از این بازدید بررسی روند اجرای طرح نظام سلامت و نظارت بر پروژه‌های در دست احداث شبکه شهرری در راستای توسعه ارائه خدمات بهداشتی در شهرستان بود.
دکتر شریعتی ضمن بازدید از روستای عبدل‌آباد، ضرورت ساخت خانه بهداشت در این روستا را مورد ارزیابی قرارداد.
گفتنی است شبکه بهداشت شهرستان ری در راستای توسعه خدمات عمومی فعالیت‌های عمرانی گسترده‌ای شامل ساخت، نوسازی و تجهیز واحدهای ارائه‌دهنده خدمت را در سطح شهرستان در دست اجرا دارد./ق
خبرنگار: سعیده شریفی
  • گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان ری