محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

• تاریخ انتشار : 1395/06/07 - 12:16

برگزاری جلسه آموزشی برای کارکنان جدیدالورود بهداشت حرفه‌ای شبکه شهرری

این جلسه آموزشی باهدف آشنایی کارکنان جدیدالورود واحد بهداشت حرفه‌ای با اصول کار در مراکز و پایگاه‌های سلامت برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، روز شنبه ششم شهریورماه جلسه آموزشی به همت واحد بهداشت حرفه‌ای شبکه شهرری و باهدف آشنایی کارکنان تازه استخدام برگزار شد.
در این جلسه مهندس محمدرضا رنجبران کارشناس مسئول واحد ضمن خوش‌آمد گویی به حاضران، حضور در سیستم بهداشت کشور را یک فرصت عالی برای ارائه خدمات به مردم دانست و از همکاران خواست تا در این زمینه نهایت دقت و توجه را داشته باشند.
در ادامه در مورد مهم‌ترین برنامه‌های واحد و نحوه اجرای آن صحبت شد. رنجبران از حاضران خواست تا در اجرای برنامه، ثبت اطلاعات و ارائه به‌موقع آمار و عملکرد نهایت دقت را داشته باشند.
در این جلسه در مورد سامانه ثبت اطلاعات واحد نیز آموزش‌های لازم به حاضران ارائه شد.
پایان این جلسه چهار ساعت، پرسش و پاسخ بود که کارشناسان پاسخگوی سؤالات همکاران جدید بودند.
گفتنی است در راستای استقرار نظام جامع سلامت و توسعه خدمات، دانشگاه علوم پزشکی تهران چندی پیش تعدادی از فارغ‌التحصیلان رشته بهداشت حرفه‌ای را از طریق برگزاری آزمون کتبی و مصاحبه دعوت به کارکرد./ق
خبرنگار: سعیده شریفی

• گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان ری