محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

• تاریخ انتشار : 1395/02/28 - 14:02

برگزاری جلسه آموزشی شیوه‌های فرزند پروری توسط شبکه بهداشت شهرستان ری

جلسه آموزشی به همت مرکز سلامت جامعه بدر و با حضور جمعی از والدین دانش آموزان ابتدایی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، در این جلسه آموزشی سهراب زاده کارشناس روانشناسی بالینی در مورد شیوه‌های فرزند پروری صحبت کرد.
سهراب زاده با اشاره به اهمیت آشنایی پدران و مادران با این اصول در مورد انواع شیوه‌های فرزند پروری، ویژگی‌های رشدی کودکان، اصول مهم فرزند پروری و روش‌های مناسب ارتباط با کودکان صحبت کرد.
کارشناس شبکه بهداشت شهرستان ری آشنایی با روند رشد کودکان را برای والدین یک ضرورت دانست و گفت: اگر پدران و مادران با سیر رشد فرزندان خود آشنا باشند می‌توانند بسیاری از رفتارهای آنان را درک و خیلی از مشکلات حل خواهد شد.
در پایان این جلسه سهراب زاده در مورد نظام سلامت و خدمات سلامت روان که در این برنامه برای مردم در نظر گرفته‌شده است صحبت کرد./ق
خبرنگار: سعیده شریفی

• گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان ری