محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

• تاریخ انتشار : 1395/04/23 - 12:18

برگزاری جلسه آموزشی فرزند پروری در منطقه فیروزآباد شهرستان ری

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران: در این جلسه آموزشی جمعی از والدین کودکان حضور داشتند و در مورد مهارت‌های فرزند پروری آموزش دیدند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، جلسه آموزشی مهارت‌های فرزند پروری به همت مرجان صالحی روانشناس مرکز سلامت جامعه فیروزآباد در تاریخ بیست و یکم تیرماه برگزار شد.
در این جلسه جمعی از والدین کودکان منطقه حضور داشتند و آموزش از طریق بحث گروهی و بارش افکار انجام شد.
اصول فرزند پروری، اهمیت آشنایی والدین با این علم، نقش تربیت صحیح در شکل‌گیری شخصیت کودکان و موفقیت‌های آنان و لزوم توجه به مهارت‌های تدریس شده از مهم‌ترین مسائلی بود که در این جلسه مطرح شد.
صالحی در ارتباط با این آموزش‌ها گفت: در نظر داریم با تداوم این جلسات، زمینه را برای آشنایی هرچه بیشتر مردم با اصول صحیح تربیت کودکان فراهم کنیم.
خبرنگار: سعیده شریفی

• گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان ری