محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

• تاریخ انتشار : 1395/05/27 - 11:43

برگزاری جلسه آموزشی مهارت‌های زندگی در منطقه قیام دشت شهرستان ری

در این جلسه در مورد اصول مهارت‌های زندگی برای مراجعین مرکز سلامت جامعه امام رضا (ع) واقع در قیام دشت صحبت شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، جلسه آموزشی مهارت‌های زندگی به همت اسماعیل غلام‌زاده روانشناس مرکز سلامت جامعه امام رضا (ع) واقع در قیام دشت برگزار شد.
در این جلسه غلام‌زاده با اشاره به اهمیت آشنایی افراد مختلف با اصول مهارت‌های زندگی گفت: آشنایی با این مسائل می‌تواند برای همه افراد در هر موقعیتی که هستند مفید باشد؛ زیرا افراد می‌توانند با مسائل و مشکلاتی که در زندگی به وجود می‌آید به نحو منطقی برخورد کرده و مشکلات را حل کنند.
در این جلسه که جمعی از اهالی منطقه قیام دشت در آن حضور داشتند در مورد مهارت‌های زندگی، اصول حل مسئله و شیوه‌های گفتمان و بحث و تبادل صحیح صحبت شد.
غلام‌زاده با تأکید بر اینکه این مباحث بسیار گسترده است به تداوم برپایی چنین جلساتی در مرکز اشاره کرد و از حاضران خواست تا با حضور مداوم در این آموزش‌ها اطلاعات خود را افزایش دهند./ق
خبرنگار: سعیده شریفی

• گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان ری