محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

• تاریخ انتشار : 1394/05/06 - 14:50

برگزاری کلاس آموزش مهارت فرزند پروری در شبکه بهداشت شهرستان ری

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکی تهران: این جلسه به همت واحد سلامت روان و با همکاری معاونت بهداشت در مرکز بهداشتی درمانی بدر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي شبكه بهداشت و درمان شهرستان ري، جلسه آموزشی مهارت‌های فرزند پروری در مرکز بهداشتی درمانی بدر روز سه‌شنبه ششم مردادماه برگزار شد.
در این نشست دکتر رجایی از معاونت بهداشت در مورد اهمیت آشنایی والدین با مهارت‌های فرزند پروری صحبت کرد.
وی با اشاره به تأثیرگذاری بسیار زیاد خانواده بر کودک بر ضرورت توجه پدر و مادر بر فرزندان تأکید کرد.
در این جلسه در مورد مسائلی چون اهمیت وقت گذاشتن برای فرزندان، تأثیر مطلوب تشویق، بر زبان آوردن احساس و شیوه‌های تسلط بر اوضاع صحبت شد.
در ادامه دکتر رجایی در خصوص چگونگی برخورد با رفتار نامطلوب و مدیریت آن به مادران آموزش داد. سپس در خصوص اهمیت آموزش مهارت‌های مختلف به فرزندان صحبت کرد و افراط‌وتفریط والدین در این زمینه را یکی از معضلات تربیتی حال حاضر جامعه دانست.
گفتنی است گروه هدف این جلسه مادران دارای فرزند چهارتا دوازده سال بودند.
خبرنگار: سعیده شریفی
  • گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان ری