محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

• تاریخ انتشار : 1394/12/24 - 12:05

برگزاری کمیته برنامه خود مراقبتی در شبکه بهداشت شهرستان ری

این کمیته باهدف ابلاغ رسمی برنامه خود مراقبتی و آشنایی بیشتر مسئولین ستادی تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، کمیته خود مراقبتی با حضور کارشناس مسئولان ستادی روز شنبه بیست و دوم اسفندماه برگزار شد.
در این جلسه دکتر خوشرو معاون شبکه نیز حضور داشت. ابتدا فرزانه فرد کارشناس مسئول واحد آموزش بهداشت کلیاتی در مورد برنامه خود مراقبتی و اقدامات انجام‌شده در راستای استقرار این برنامه بیان کرد.
برگزاری جلسه آموزشی با حضور مسئولین فنی مراکز و پایگاه‌های سلامت جامعه، نشست مشترک واحد آموزش بهداشت و سرپرستان مراکز، توزیع فرم و کتاب راهنمای برنامه و ارائه بسته خدمت خود مراقبتی در واحدهای محیطی ازجمله فعالیت‌هایی است که تاکنون انجام‌شده است.
کارشناس مسئول آموزش بهداشت همچنین از معرفی نرم‌افزار موبایل و کانال تلگرام سفیران سلامت خبر داد.
در ادامه دکتر خوشرو ضمن تشکر و قدردانی از زحمات همکاران، اجرای دقیق این برنامه را در توسعه سلامت در جامعه بسیار مفید دانست و گفت: اگر مردم بیاموزند که در اولین گام خودشان باید از سلامتی خود مراقبت کنند، بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.
در این جلسه مفاهیم و کلیات برنامه و ابزارهای خود مراقبتی به‌طور کامل توضیح داده شد و شرح وظایف مجریان برنامه ابلاغ شد./ق
خبرنگار: سعیده شریفی

• گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان ری