محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

• تاریخ انتشار : 1399/10/16 - 14:38

برگزاری کمیته پیشگیری از مرگ کودکان زیر پنج سال در شبکه بهداشت شهرستان ری

جلسه کمیته پیشگیری از مرگ کودکان زیر پنج سال با هدف بررسی علل و ارائه راهکارهای مفید برای کاهش موارد مرگ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، کمیته پیشگیری از مرگ کودکان زیر پنج سال با حضور دکتر آرمان مدرس معاون شبکه، دکتر منظر بهرامی کارشناس مسئول و فهیمه باطبی کارشناس واحد بهداشت خانواده و نمایندگان واحدهای ستادی مرتبط و کارشناس بیمارستان فیروز آبادی، دوشنبه پانزدهم دی ماه برگزار شد.

ابتدا دکتر مدرس ضمن خی رمقدم به حاضران، مرگ کودکان زیر پنج سال را یک شاخص مهم بهداشتی دانست و تلاش برای کاهش و پیشگیری مرگ کودکان را بسیار مهم دانست.

در ادامه دکتر بهرامی و فهیمه باطبی گزارشی از اقدامات انجام شده ارائه کردند.

در این جلسه مقرر شد همکاری مستمری مابین شبکه بهداشت و بیمارستان فیروزآبادی در خصوص ارجاع کودکان نیازمند به خدمات تخصصی و بررسی علل مرگ های ثبت شده و هماهنگی های لازم برای تلاش در راستای کاهش علل مرگ انجام شود.

• گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان ری
سعیده  شریفی