محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

• تاریخ انتشار : 1394/09/03 - 13:56

توزیع بیش از سی هزار قرص ویتامین دی در مدارس توسط شبکه بهداشت شهرستان ری

این قرص‌ها در راستای اجرای طرح مکمل یاری باهدف کاهش کمبود ویتامین دی در مدارس متوسطه شهرستان ری توزیع‌شده است.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، طبق آخرین بررسی‌های انجام‌شده 94 درصد نوجوانان دختر در کشور کمبود ویتامین D دارند لذا با توجه به نقش‌های متعدد این ویتامین در بدن، دریافت مکمل آن با توجه به کمبود در جامعه ضروری است. ازاین‌رو طرح مکمل یاری با همکاری وزارت بهداشت و آموزش‌وپرورش در حال اجراست.
شبکه بهداشت شهرستان ری نیز در راستای تحقق اهداف وزارت بهداشت بیش از سی هزار قرص ویتامین دی تهیه و در مدارس متوسطه دخترانه شهرستان توزیع کرد.
طبق برنامه دانش آموزان ماهی یک عدد قرص در روز و ساعت مشخص می‌خورند. به‌منظور اجرای هرچه بهتر برنامه جلسات توجیهی و آموزشی برای معلمان و مربیان بهداشت مدارس نیز برگزارشده است./ق
خبرنگار: سعیده شریفی
  • گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان ری