محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

• تاریخ انتشار : 1393/11/11 - 00:00

جلسه ماهانه بهورزان شبکه شهرری تشکیل شد

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: در اين جلسه آموزش‌هايي در مورد پرونده بيماران ديابتي و مروري بر سؤالات آزمون جامع براي بهورزان ارائه شد.

به گزارش روابط عمومي شبكه بهداشت و درمان شهرستان ري، جلسه ماهانه بهورزان به همت واحد گسترش تشكيل شد.
در اين جلسه گيتي هاشمي كارشناس واحد گسترش مروري بر سؤالات آزمون بهورزي انجام داد. وي با تأكيد بر بيشترين اشتباهات، توضيحات كاملي براي كاركنان ارائه كرد.
در ادامه كارشناسان واحد پيشگيري و مبارزه با بيماري‌ها در مورد اهميت بيماريابي و گزارش دهي براي بهورزان صحبت كردند.
آموزش در مورد تكميل صحيح فرم‌هاي آماري و پرونده بيماران ديابتي نيز از ديگر مباحثي بود كه در اين جلسه مطرح شد.
توضيح اينكه واحد گسترش شبكه شهرري به‌منظور آموزش مداوم بهورزان، جلسات منظمي را هرماه برگزار كرده و در هر جلسه يك يا چند موضوع تدريس مي‌شود.
خبرنگار: سعيده شريفي
  • گروه خبری : شبكه های بهداشتی درمانی قدیمی