محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

• تاریخ انتشار : 1394/09/02 - 13:05
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

در نشست مشترک مدیر شبکه شهرری و سرپرستان مراکز روند اجرای نظام جامع سلامت موردبررسی قرار گرفت

جلسه مشترک مدیر شبکه بهداشت شهرستان ری و سرپرستان مراکز بهداشتی درمانی باهدف ارزیابی نحوه اجرای نظام جامع سلامت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، در این جلسه که روز شنبه 30 آبان 94 برگزار شد، دکتر فاطمه تاجیک مدیر شبکه به همراه دکتر شاه‌محمدی کارشناس مسئول گسترش و سرپرستان مراکز بهداشتی درمانی حضور داشتند.
ابتدا دکتر تاجیک مختصری در مورد اقدامات انجام‌شده در مورد استقرار نظام جامع سلامت در شهرستان توضیح داد.
برپایی جلسات آموزشی مراقبین، تهیه و توزیع بسته نظام سلامت، توزیع شرح وظایف مراقبین سلامت و تهیه و خرید تجهیزات موردنیاز از مهم‌ترین فعالیت‌هایی بود که انجام‌شده و مدیر شبکه توضیحات مبسوطی در این مورد بیان کرد.
در ادامه دکتر شاه‌محمدی به بیان توضیحاتی درزمینهٔ نظام جامع سلامت پرداخت.
وی هدف از برپایی این جلسه را پاسخگویی به سؤالات و ابهامات همکاران دانست و گفت: هر برنامه‌ای در مراحل ابتدایی می‌تواند برای مجریان آن سؤال‌برانگیز باشد و احساس کردیم بهترین راه برگزاری یک جلسه مشترک و مطرح کردن پرسش‌ها و بیان تجربیات است.
گفتنی است در این جلسه سه‌ساعته سرپرستان سؤالات، پیشنهاد‌ها و مشکلات خود را مطرح کرده و به‌طور مستقیم از طرف مدیر شبکه و مسئول گسترش پاسخ خود را دریافت کردند./ق
خبرنگار: سعیده شریفی
  • گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان ری