محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

• تاریخ انتشار : 1395/06/27 - 13:17

در راستای توسعه سلامت اجتماعی

سلسله جلسات آموزشی پیشگیری از اعتیاد در شبکه بهداشت شهرستان ری برگزار می‌شود

این جلسات آموزشی به همت واحد بهداشت روان و باهدف آشنایی اقشار مختلف جامعه با روش‌های پیشگیری از اعتیاد در شبکه بهداشت شهرستان ری برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، پیشگیری بهتر از درمان است. این شعار برای همه متصدیان سیستم بهداشتی کشور آشناست ولی شاید در مورد مسئله اعتیاد مفهوم وسیع‌تری داشته باشد. اعتیاد یک بیماری است که به دلیل ابعاد گسترده آن می‌تواند اثرات بسیار مخربی در جامعه داشته باشد. حضور یک فرد معتاد خانواده‌ای را به تباهی می‌کشاند. به همین دلیل و با توجه به حضور روانشناس در مراکز سلامت جامعه، واحد بهداشت روان شبکه اقدام به برپایی سلسله جلسات پیشگیری از اعتیاد کرد.
در این جلسه‌های آموزشی تلاش می‌شود تا ضمن آشنا کردن افراد مختلف با اعتیاد، در مورد راه‌های پیشگیری از بروز این معضل اجتماعی صحبت شود.
مراجعین مراکز و پایگاه‌های سلامت، والدین نوجوانان و جوانان، معلمین مدارس و افراد شاغل در صنوف مختلف گروه هدف این جلسه‌ها هستند که تلاش می‌شود تا با توجه به سطح معلومات حاضران در مورد اصول علمی پیشگیری از اعتیاد صحبت شود.
خبرنگار: سعیده شریفی

• گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان ری