محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

• تاریخ انتشار : 1395/06/29 - 10:23

در آستانه آغاز سال تحصیلی

شبکه بهداشت شهرستان ری جلسه آموزشی اهمیت تغذیه در نوجوانان برگزار کرد

در این جلسه در مورد اهمیت توجه به تغذیه صحیح و نقش آن در یادگیری نوجوانان و دانش آموزان صحبت شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، در آستانه آغاز سال تحصیلی و به همت مرکز سلامت جامعه باقرشهر، جلسه آموزشی با موضوع نقش تغذیه در رشد و یادگیری نوجوانان برگزار شد.
زهرا اصلانی کارشناس تغذیه مرکز در این جلسه برای جمعی از والدین دانش آموزان صحبت کرد.
ابتدا توضیحاتی در مورد اهمیت توجه به تغذیه دانش آموزان به‌خصوص کودکان و نوجوانان بیان شد.
اصلانی با اشاره به‌ضرورت تأمین نیازهای تغذیه‌ای بدن در این سنین گفت: نخستین گام، ایجاد عادات صحیح تغذیه‌ای است. گاهی اقدامات کوچک اثرات بسیار بزرگی در پی دارد. والدین با ایجاد عادات صحیح تغذیه می‌توانند سلامت فرزندان خود را تضمین کنند.
در ادامه در مورد اهمیت استفاده از همه گروه‌های مواد غذایی، مصرف غذاهای تازه و سالم و توجه به ریزمغذی‌ها صحبت شد.
اصلانی در مورد ریزمغذی‌ها گفت: این گروه از مواد غذایی در تأمین نیازهای بدن بسیار مهم است و باید دقت شود که نوع تغذیه به‌گونه‌ای باشد که نیازهای نوجوانان را تأمین کند.
گفتنی است مشابه چنین جلساتی در سایر مراکز سلامت جامعه شبکه شهرری توسط کارشناسان تغذیه برگزار می‌شود./ق
خبرنگار: سعیده شریفی

• گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان ری