محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

• تاریخ انتشار : 1395/02/29 - 13:29

به مناسبت میلاد حضرت علی‌اکبر و روز جوان

شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری مسابقه دومیدانی با حضور دانش آموزان برگزار کرد

این مسابقه در روستای قمی آباد و با حضور دانش آموزان و جمعی از مسئولین روستا برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، به همت بهورزان خانه بهداشت قمی آباد حسن‌زاده و شیرازی و هم‌زمان با میلاد حضرت علی‌اکبر و روز جوان، مسابقه دومیدانی برای پسران دانش آموزان روستا برگزار شد.
در این مسابقه که جمعی از مسئولین روستا نیز حضور داشتند، دانش آموزان مسافت تعیین‌شده را دویده و به برندگان هدایایی اعطا شد.
در حاشیه این مراسم بهورزان در مورد اهمیت ورزش و فعالیت بدنی در سلامتی و تأثیر رعایت سبک زندگی سالم در پیشگیری و کنترل بسیاری از بیماری‌ها صحبت کردند.
پیش از شروع مسابقه نیز باراهنمایی‌های حسین شیرازی بهورز خانه بهداشت، دانش آموزان حرکات نرمشی انجام داده و خود را برای مسابقه آماده کردند./ق
خبرنگار: سعیده شریفی

• گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان ری