محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

• تاریخ انتشار : 1395/07/19 - 13:34

فعالیت‌های شبکه بهداشت شهرستان ری به مناسبت هفته ملی سلامت کودک

شبکه بهداشت شهرستان ری، برنامه‌های متنوعی را در واحدهای مختلف باهدف آشنایی اقشار مختلف جامعه با نیازهای کودکان اجرا کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، هفته ملی سلامت کودک از پانزدهم مهرماه آغازشده و تا بیست و یکم این ماه ادامه دارد. شبکه بهداشت شهرستان ری باهدف آشنایی هرچه بیشتر مردم با نیازهای کودکان فعالیت‌های گسترده‌ای را انجام داد.
ارسال دستورالعمل و برنامه‌های این هفته به سازمان‌ها و اداره‌های شهرستان، برگزاری جلسات آموزشی برای والدین در مراکز و پایگاه‌های سلامت، آموزش مفاهیم اصلی این هفته در مهدکودک‌ها و مدارس از مهم‌ترین فعالیت‌هایی بود که انجام شد.
همچنین به ابتکار مرکز سلامت جامعه خاورشهر، مسابقه‌های ورزشی در مهدکودک‌های این منطقه انجام شد.
این مسابقات باهدف افزایش فعالیت بدنی و آشنایی کودکان با بازی‌های سنتی مانند گل‌یاپوچ اجرا شد.
خبرنگار: سعیده شریفی

• گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان ری