محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

• تاریخ انتشار : 1395/02/04 - 12:05

هم‌زمان با هفته سلامت

پذیرایی از مراجعین مراکز شبکه بهداشت شهرستان ری با صبحانه سالم انجام شد

این برنامه باهدف آشنایی مردم با تغذیه سالم و ترویج استفاده از صبحانه در مرکز سلامت جامعه شهید نیک نژاد انجام شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، هم‌زمان با هفته سلامت و باهدف آموزش اصول صحیح تغذیه و نقش آن در پیشگیری از بروز بیماری‌ها، پذیرایی از مراجعین با صبحانه سالم در مرکز سلامت جامعه شهید نیک نژاد انجام شد.
در این برنامه از مراجعینی که صبح به مرکز مراجعه کرده بودند با نان و پنیر پذیرایی شده و در مورد اهمیت خوردن صبحانه سالم و نقش آن در سلامت فرد آموزش دیدند.
خانم‌ها حاجیوند و جودی که مسئولیت هماهنگی این برنامه را بر عهده داشتند در این رابطه گفتند: متأسفانه شاهد هستیم که این روزها مصرف صبحانه سالم به‌تدریج در حال فراموشی است و همان‌گونه که می‌دانیم، صبحانه مهم‌ترین وعده غذایی است. هدف ما از این برنامه آشنا کردن مراجعین بااهمیت این وعده و ترغیب آنان به خوردن صبحانه بود./ق
خبرنگار: سعیده شریفی

• گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان ری