محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

• تاریخ انتشار : 1395/10/20 - 12:38

در شهرستان ری

کارگاه‌های آموزشی سفیران سلامت دانش‌آموزی برگزار شد

این کارگاه‌های آموزشی باهدف اجرای کامل برنامه سفیران سلامت دانش‌آموزی و به‌منظور آشنایی مسئولان مدارس با نحوه اجرای این طرح برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، کارگاه‌های آموزشی ویژه مربیان سفیران سلامت دانش‌آموزی توسط واحد آموزش بهداشت از یازدهم تا پانزدهم دی‌ماه در نواحی مختلف آموزش‌وپرورش شهرستان ری برگزار شد.
مطالب آموزشی این جلسات بر اساس راهنمای خود مراقبتی برای سفیران سلامت و توسط کارشناسان معاونت بهداشت و شبکه بهداشت شهرستان ری تدریس شد.
توضیح این که، برنامه سفیران سلامت دانش‌آموزی باهدف آشنایی هرچه بیشتر نوجوانان با مفاهیم بهداشتی و مشارکت آنان در توسعه سلامت فردی و اجتماعی در مدارس کشور در دست اجرا است و شبکه بهداشت شهرستان ری نیز با برگزاری کارگاه‌های مختلف و هماهنگی با آموزش‌وپرورش بر اجرای هرچه دقیق‌تر این برنامه در مدارس نظارت می‌کند.
خبرنگار: سعیده شریفی

• گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان ری