محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان ری

• تاریخ انتشار : 1395/06/09 - 13:35

کمیته روابط عمومی و اطلاع‌رسانی شبکه شهرری تشکیل جلسه داد

بررسی راهکارهای توسعه نظام جامع سلامت و اطلاع‌رسانی به اقشار مختلف جامعه از مهم‌ترین مسائلی بود که در این جلسه موردبحث و تبادل‌نظر قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، کمیته روابط عمومی و اطلاع‌رسانی شبکه بهداشت شهرستان ری روز دوشنبه هشتم شهریورماه تشکیل جلسه داد.
در این نشست دکتر خوشرو معاون و دکتر امینی مشاور شبکه به همراه مسئولین واحدهای سلامت خانواده، آموزش بهداشت و روابط عمومی و کارشناس واحد گسترش حضور داشتند.
ابتدا فرزانه فرد کارشناس مسئول واحد آموزش بهداشت گزارشی از جلسات برگزارشده در معاونت و اقدامات انجام‌شده در شبکه ارائه کرد.
در ادامه دکتر خوشرو ضمن قدردانی از زحمات انجام‌شده ابراز امیدواری کرد با همکاری اعضای کمیته و مراقبین سلامت فعال در مراکز و پایگاه‌های سلامت، اطلاع‌رسانی دقیقی به مردم انجام شود تا شاهد توسعه و گسترش روزافزون برنامه‌های نظام جامع سلامت باشیم.
دکتر امینی مشاور شبکه نیز با تقدیر از فعالیت‌های انجام‌شده، ارائه خدمات مطلوب در واحدهای محیطی را مهم‌ترین عامل جذب مردم و توسعه خدمات دانست.
در این جلسه نظرسنجی‌های انجام‌شده از مراقبین سلامت در مورد روش‌های اطلاع‌رسانی که توسط واحد آموزش بهداشت انجام‌شده بود مورد ارزیابی قرار گرفت.
در پایان مقرر شد تا ضمن تداوم فعالیت‌های کمیته، از نظرات کارکنان محیطی نیز جهت اطلاع‌رسانی بیشتر و بهتر استفاده شود.
خبرنگار: سعیده شریفی

• گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان ری