• تاریخ انتشار : 1398/03/18 - 09:50
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید کارشناسان معاونت بهداشت دانشگاه از روند اجرایی طرح بسیج ملی کنترل فشارخون

کارشناسان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران به‌منظور اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشارخون جلسه‌ای را در دفتر معاون مرکز بهداشت جنوب تهران تشکیل دادند.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز دوشنبه 13 خرداد 98 با حضور ابراهیم بلالی، معاون مرکز و مسئولان اجرای این طرح در مرکز بهداشت جنوب تهران و دکتر جمشید معتمد، رئیس گسترش معاونت بهداشت دانشگاه و گروه همراه در دفتر معاون این مرکز برگزار شد.
در راستای پایش اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشارخون کارشناسان معاونت بهداشت از این مرکز بازدید کردند و موارد اجرایی طرح، بر اساس چک‌لیست مورد بازبینی، بحث و تبادل‌نظر قرار گرفت.
در این جلسه کارشناسان معاونت از روند اجرایی در این مرکز اظهار رضایت کردند. همچنی  توصیه‌هایی  در خصوص پایش، بهبود پایش و مستندسازی ارائه و  مقرر شد با توجه به تشکیل تیم بازدید در معاونت، بایستی در مرکز بهداشت جنوب نیز گروه‌های بازدید از تاریخ شنبه 18 خرداد از مراکز موقت و سیار این طرح بازدید کنند و پزشکان خدمت ثبت وقایع و ثبت بیماری را برای بیماران فشارخون، مدنظر قرار دهند.
از سایر ارگان‌های بین بخشی، بسیج جامع پزشکی، کارخانجات، هلال‌احمر بیشتر اطلاع‌رسانی و استفاده شود.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران ,گروه خبری RSS,بسیج ملی کنترل فشار خون