• تاریخ انتشار : 1398/03/29 - 08:21

کسب بالاترین آمار تجمعی مراجعین به پایگاه کنترل فشار خون در مرکز طبی کودکان

مرکز طبی کودکان موفق به کسب بالاترین آمار تجمعی مراجعین به پایگاه کنترل فشار خون شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، پایگاه کنترل سنجش فشار خون مرکز طبی کودکان بیشترین آمار تجمعی پرسشنامه تکمیل شده فشار خون بسیج ملی را از آن خود کرد.
با توجه به آمار ارسالی از طرف معاونت درمان دانشگاه، آمار روزانه پرسشنامه تکمیل شده فشار خون پایگاه بسیج ملی کنترل فشار خون بیمارستان، تا ساعت 14 روز دوشنبه 27 خرداد 98 برابر با 252 مراجعه کننده بود.
همچنین آمار تجمعی مراجعان به این پایگاه تا تاریخ 27 خرداد 98 برابر با 1237 مراجعه کننده بوده که بیشترین آمار ثبت شده در بین بیمارستان های دانشگاه است.
پایگاه بسیج ملی فشار خون مرکز طبی کودکان با سه ایستگاه ثابت و چند ایستگاه سیار، اقدام به اندازه گیری فشار خون پزشکان، کارکنان و مراجعه کنندگان به بیمارستان می کند.
خبرنگار و عکاس: لیلا یوسفی

• گروه خبری : مرکز طبی کودکان,بسیج ملی کنترل فشار خون