• تاریخ انتشار : 1398/03/19 - 14:40
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

بازدید معاون بهداشت دانشگاه از ایستگاه های موقت کنترل فشارخون؛ دکتر دلاوری از فعالیت 154 ایستگاه سیار و 254 واحد ثابت خبر داد

معاون بهداشت دانشگاه در دومین روز از فاز اجرایی بسیج ملی کنترل فشار خون، روند اجرای طرح را منطقی ارزیابی و ابراز امیدواری کرد این طرح در روزهای آینده با شتاب بیشتری پیگیری شود.

گالری عکس
دکتر علیرضا دلاوری، معاون بهداشت دانشگاه روز یکشنبه 19 خرداد 98 با همراهی دکتر محمدرضا قیوم زاده، رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران از دو ایستگاه کنترل فشار خون در طبقه همکف ستاد مرکزی دانشگاه و زیرگذر مترو چهارراه ولیعصر (عج) تهران بازدید کرد.
دبیر ستاد اجرایی بسیج ملی کنترل فشار خون دانشگاه علوم پزشکی تهران در پایان این دو بازدید با بیان اینکه فاز اجرایی این طرح از 18 خرداد آغاز شده گفت: طبق برنامه ریزی انجام شده، برای جمعیت تحت پوشش دانشگاه 254 واحد ثابت شامل مراکز جامع سلامت، پایگاه ها و خانه های بهداشت اقدام به عملیات غربالگری فشار خون می کنند ضمن اینکه 610 نفر از کارکنان دانشگاه در 154 ایستگاه فشار خون موقت و سیار در اجرای این طرح حضور دارند.
دکتر دلاوری افزود: در طی دو روز گذشته و تا ساعت 12 ظهر 19 خرداد، فشار خون 73 هزار نفر کنترل و در سامانه سیب ثبت شده است که از این تعداد 154 نفر به علت فشار خون بسیار بالا ارجاع فوری شدند و 3 هزار 200 نفر هم فشارخونشان در حدی بوده که باید پزشک آنها را ویزیت کند.
معاون بهداشت دانشگاه با بیان اینکه همکاران دانشگاه در جنوب تهران، اسلامشهر و شهرری فعالیتشان را با جدیت شروع کرده اند از همکاری بین بخشی سایر سازمان ها قدردانی کرد و گفت: در بسیج ملی کنترل فشار خون از 154 پایگاه سیار 35 پایگاه با مشارکت شهرداری، 17 پایگاه در بیمارستان های خصوصی و خیریه، 15 پایگاه در بیمارستان های دولتی، 2 مورد اوقاف، 5 مورد در مطب پزشکان، 9 پایگاه در آموزش و پرورش، 2 مورد تامین اجتماعی و همچنین بسیج جامعه پزشکی، معاونت فرهنگی و اورژانس 115 ایجاد شده است.
دبیر ستاد اجرایی بسیج ملی کنترل فشار خون دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه در روزهای نخست، مشکل اینترنت و نرم افزار با همکاری انفورماتیک دانشگاه و وزارت بهداشت مرتفع شده پیش بینی کرد در طی روزهای آینده این طرح با شتاب بیشتری پیگیری و اجرا شود.
دکتر دلاوری با ابراز خرسندی از روند منطقی اجرای طرح افزود: همزمان با کنترل فشار خون و به منظور آگاه سازی آحاد مردم، پمفلت های آموزشی به همه افراد داده می شود که در آن مسائل مربوط به فشار خون، شیوه زندگی و نوع تغذیه اشاره شده و می تواند برایشان مفید باشد.
معاون بهداشت گفت: هدف گذاری در این طرح، کنترل فشار خون 50 درصد افراد بالای 30 سال است که در شهر تهران ممکن است افرادی از نظر منطقه ای تحت پوشش دانشگاه نباشند و حتی از شهرستانها آمده باشند که وقتی به ما مراجعه می کنند فشار خون را ثبت می کنیم و از طریق وزارتخانه پیامکی برایشان ارسال می شود که اگر مشکل دارند به اولین مرکز درمانی در منطقه مسکونی خودشان مراجعه کنند.
دکتر دلاوری افزود: اگر خدا توفیق بدهد سرعت را بیشتر می کنیم و شاید بازهم ایستگاه ها را افزایش دهیم و پیش بینی این است که به هدف طرح و شاید بیشتر از آن هم برسیم.
دبیر ستاد اجرایی بسیج ملی کنترل فشار خون دانشگاه علوم پزشکی تهران در پایان با اشاره به اقدامات انجام شده در مرحله اول این طرح گفت: همکاران آموزش بهداشت و شبکه ها و واحد بیماری ها زحمت زیادی کشیدند و با آموزش مستمر برای مراقبان و پزشکان این آموزش ها به صورت آبشاری در صف شبکه ها هم گسترش پیدا کرد. در نماز جمعه های شهرستان های اسلامشهر و شهرری و تهران هم آموزش های مربوط به کنترل فشار خون ارائه شد و اطلاع رسانی عمومی از صداو سیما هم در این هفته انجام می شود.
خبرنگار و عکاس: مهدی گلپایگانی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران ,گروه خبری RSS,بسیج ملی کنترل فشار خون