محتوای خبری مجتمع بیمارستانی امام خمینی

• تاریخ انتشار : 1395/10/14 - 12:50

در مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)

اولین کارگاه آموزشی مهارت‌های ارتباطی پزشک و بیمار برگزار شد

باهدف آموزش و ارتقای کیفیت خدمات درمانی از طریق ارتباط گروه پزشکی با بیماران، اولین کارگاه آموزشی مهارت‌های ارتباطی پزشک و بیمار در مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، اولین کارگاه آموزشی مهارت‌های ارتباطی پزشک و بیمار 9 دی‌ماه 95 با حضور تني چند از اعضاي هیئت‌علمی مجتمع در تالار امام برگزار شد.
دراین کارگاه، علاوه بر مطرح کردن اصول پایه مهارت‌های ارتباط پزشک و بیمار مباحث چالشی مانند دادن خبر بد، ارتباط با بیمار عصبانی، ارتباط با کودکان، ارتباط با همراهان بیمار و موضوع گزارش خطای پزشکی بررسی و راهکارهای عملیاتی مرتبط با آن در قالب 7 سخنراني توسط دکتر طهماسبی، دکتر اخوان، دکتر روشن، دکتر شاهی، دکتر مهرشاد عباسی، دکتر محمدی و دکتر نوربخش ارائه شد.
لازم به توضیح است آموزش مهارت‌های ارتباطی پروژه امسال امور دانشگاهی، دفتر توسعه آموزش است که در چهار بخش مهارت‌های ارتباطی پایه، مهارت‌های ارتباطی بین حرفه‌ای، مهارت‌های ارتباطی استاد، دانشجو و مهارت‌های ارتباطی پزشک، بیمار به مرور برگزار خواهد شد.
خبر:رضازاده
عکس: جواد جعفری