محتوای خبری مجتمع بیمارستانی امیراعلم

• تاریخ انتشار : 1398/10/02 - 13:35

بدرقه استاد پیشکسوت مجتمع بیمارستانی امیراعلم دکتر هبت الدین برقعی به خانه ابدی

مراسم تشییع پیکر استاد دکتر سید هبت الدین برقعی با حضور دکتر حریرچی معاون کل وزارت بهداشت، همکاران، شاگردان، خانواده و جمعی از بیماران ایشان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امیراعلم، مراسم تشییع پیکر استاد سید هبت الدین برقعی صبح دوشنبه 2 دی 98 در مجتمع بیمارستانی امیراعلم برگزار شد.
دکتر ایرج حریرچی، معاون کل وزارت بهداشت، ضمن تسلیت از طرف وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی تهران این ضایعه را به خانواده ایشان و اهل علم تسلیت گفت.
وی افزود: امروزه هر جا سخن از موضوعات تخصصی گوش و حلق و بینی است، رد پایی از دکتر برقعی وجود دارد و آثار خیر ایشان را می‌توان دید. این حجم حضور از اساتید وزین رشته گوش و حلق و بینی کشور، نشان‌دهنده این است که دکتر برقعی خدمات ارزنده‌ای برای مردم و کشور انجام دادند و مطابق اصول اخلاقی کارمی کردند که نشان از شأن والای ایشان دارد.
دکتر علی‌رضا کریمی یزدی، استاد گوش و حلق و بینی دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: به بدرقه استادی سترگ آمده‌ایم که بیش از پنجاه سال، نه‌تنها در عرصه پزشکی بلکه در بسیاری از زمینه‌های اخلاقی تأثیرگذار بوده‌اند. دکتر برقعی از خانواده‌ای بالنده و ارزشمند و دانش‌دوست برخاست و پدرشان اسوه اخلاق و ظلم‌ستیزی بودند.

دکتر محمدتقی خرسندی آشتیانی، استاد گوش و حلق و بینی مجتمع بیمارستانی امیراعلم و از شاگردان و دوستان دکتر برقعی هم گفت: ایشان فردی کم‌نظیر و از اساتید علم و اخلاق بودند که بنده سی‌وهفت سال افتخار شاگردی‌شان را داشتم. بدون هیچ غلو بنده توانایی و علم معرفی ایشان را ندارم اما آنچه بود مایه افتخار شاگردان و ملت بود و خداوند به چنین بندگانی افتخار می‌کند.
وی افزود: ایشان کسی بود که زندگی خود و خانواده‌اش را فدای علم و آموزش شاگردانش کرد. باکمال قدرت و شهامت و صفا مشکلات بیماران را حل می‌کرد.

خرسندی گفت: وقتی عاشق هستی بی توقع و خستگی‌ناپذیر می‌شوی ایشان عاشق مردم بودند و تا آخرین زمانی که جسمشان اجازه می‌داد خودشان را وقف بیمارانشان می‌کردند. این مکان شاهدی است بر اقداماتی که دکتر برقعی اینجا انجام می‌دادند.
عضو هیأت علمی دانشگاه اضافه کرد: ما در آخرین لحظات وداع باید به استاد قول دهیم راهشان را ادامه می‌دهیم و پرچم علم‌آموزی را بالا نگه‌داشته و خادم مردم باشیم.
وی سخنان خود را با این بیت شعر به پایان رساند:
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته بجاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد

در پایان دکتر سخندان پدر همسر دکتر برقعی ضمن تشکر از شرکت کنندگان در مراسم با اشعاری از دکتر برقعی تجلیل کرد.
 مراسم تشییع با اقامه نماز به امامت حجت‌الاسلام والمسلمين دکتر عیسی زاده معاون آموزشی پژوهشی نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه ها پایان يافت و پیکر استاد دکتر هبت الدین برقعی در قطعه نام‌آوران بهشت‌زهرا آرام گرفت.
سید هبت الدین برقعی استاد پیشکسوت گروه گوش و حلق و بینی دانشگاه علوم پزشکی تهران پس از سالیان طولانی تلاش خستگی‌ناپذیر در اعتلای علمی کشور و خدمت صادقانه به بیماران در 77 سالگی دیده از جهان فروبست و به رحمت ایزدی پیوست.

توضيح اينکه مراسم یادبود مرحوم استاد برقعی چهارشنبه 4 دی 98 از ساعت 14 تا  17 در محل سالن همایش‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران واقع در بلوار کشاورز تقاطع قدس ساختمان مرکزی دانشگاه برگزار خواهد شد.
خبرنگار: زينب جعفرقلي
  • گروه خبری : مجتمع بیمارستانی امیراعلم,گروه خبری RSS