محتوای خبری مجتمع بیمارستانی یاس

• تاریخ انتشار : 1401/09/03 - 15:37
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

گرامیداشت هفته پژوهش و قدردانی از دستیاران برتر در مجتمع بیمارستانی یاس دانشگاه علوم پزشکی تهران

به مناسبت هفته پژوهش مراسمی در مجتمع بیمارستانی یاس دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار و از دستیاران برتر آزمون دانشنامه قدردانی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی یاس، این همایش روز چهارشنبه ۲ آذر ۱۴۰۱با حضور دکتر جعفریه رئیس مجتمع، دکتر زینب قنبری مدیر گروه زنان دانشکده پزشکی، دکتر نیما رضایی معاون پژوهشی دانشکده پزشکی، معاونان مجتمع بیمارستانی یاس، معاونان آموزشی و پژوهشی بیمارستان‌های شریعتی، امام خمینی، آرش، ضیائیان، بهارلو، دانشجویان و دستیاران زنان در سالن آمفی تئاتر مجتمع برگزار شد.

در ابتدا رئیس مجتمع ضمن خوشامدگویی به حاضرین از تلاش‌های دکتر فاطمه گلشاهی معاون آموزشی، دکتر مهبد ابراهیمی مدیر دفتر توسعه آموزش و تیم واحد آموزش مجتمع در کسب رتبه اعتباربخشی آموزشی بیمارستان قدردانی و سپس به رتبه‌های برتر بورد گروه زنان اشاره کرد و گفت: سه دستیار این مرکز جزو ۵ درصد شدند و یکی از آنها نفر سوم کشوری شد.
دکتر جعفریه افزود: این عزیزان باعث افتخار دانشگاه و این مجتمع بیمارستانی هستند و برایشان آرزوی موفقیت می‌کنم.
دکتر گلشاهی معاون آموزشی مجتمع از کسانی که در کسب رتبه اعتباربخشی آموزشی تلاش‌های فراوانی انجام داده بودند تشکر کرد.
در ادامه با حضور رئیس مجتمع و استادان از این افراد و همچنین رتبه‌های برتر بورد گروه زنان نیز قدردانی شد.
مدیر گروه زنان دانشکده پزشکی هم ضمن تبریک به رتبه‌های برتر گفت: باعث افتخار من است که اعلام کنم ۵۰ درصد از سهمیه کشور در آزمون بورد زنان متعلق به دستیاران زنان دانشگاه علوم پزشکی تهران است.
وی در خصوص آمار رتبه‌های برتر بورد گروه زنان توضیحاتی به حاضرین ارائه داد، در ادامه  فراگیران زنان پایان نامه‌های خود را به شکل خلاصه ارائه دادند.
دکتر نیما رضایی نیز به دستیاران رتبه برتر تبریک گفت و در خصوص وضعیت حوزه پژوهشی دانشکده پزشکی گزارش داد و به دانشجویان پیشنهادهایی ارئه کرد.
پس از آن دکتر رامین کردی رئیس بخش ستون فقرات مجتمع بیمارستانی یاس در خصوص پژوهش‌های که در این حوزه در مجتمع انجام گرفته بود توضیحاتی ارائه داد و دکتر خدیجه ادبی معاون پژوهشی گروه زنان دانشکده پزشکی  نیز در خصوص پژوهش‌های برتر گروه زنان صحبت کرد.
دکتر قائمی، عضو پژوهشکده سلامت مادر و جنین هم از تاریخچه و فعالیت‌های این پژوهشکده سخن گفت.
در پایان با رأی گیری پوستر و پایان نامه برتر انتخاب و از آنها نیز تقدیر شد.

• گروه خبری : مجتمع بیمارستانی یاس
زهرا  احمدی