اخبار مراسم ها و همایش ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1395/03/04 - 11:27
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 3990
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

با حضور رییس دانشگاه پنجمین همایش بزرگ ایثارگران دانشگاه برگزار شد

در همایش بزرگ ایثارگران که به مناسب میلاد با سعادت حضرت مهدی (عج) و سالروز آزادی خرمشهربرگزارشد ایثارگران بازنشسته و خانواده شهدای دانشگاه مورد تجلیل قرار گرفتند.

گالري عکس
در این مراسم  که 3 خرداد 95 با استقبال چشمگیر ایثارگران برگزار شد، دکتر مقیمی مدیر دفتر ایثارگران دانشگاه، ضمن تبریک میلاد حضرت مهدی (عج)، و تبریک اعیاد شعبانیه، برگزاری این همایش را به مناسبت سی و چهارمین سالگرد عملیات پرافتخار بیت‌المقدس و آزادسازی خرمشهر دانست و تاکید کرد: همه باید به ایثارگران و مقاومت‌های این عزیزان در دوران دفاع مقدس ارج بنهیم و جان‌فشانی جانبازان و شهدا را گرامی بداریم.
وی ذکر تاریخ دوران دفاع مقدس برای نسل‌های جدید را ضروری دانست و افزود: رزمندگان با دفاع جوانمردانه بدون ادعای  در مقابل دشمن مقاومت کردند و در حال حاضر نیز بدون ادعا مشغول خدمت به مردم هستند.
دکتر مقیمی با بیان اینکه جانبازان و خانواده‌ای شهدا در مقابل مشکلات و مسائل متعددی که پشت سر گذاشتند خم به ابرو نیاوردند افزود: در شرایط کنونی نیز شهیدان مدافع حرم همان مسیر را ادامه می‌دهند و دشمن را بیرون از مرزها نابود می‌کنند.
در حاشیه این نشست نیز دکتر علی جعفریان رییس دانشگاه، روز سوم خرداد را روز ویژه‌ای در تاریخ کشورمان دانست و افزود: روز آزاد سازی خرمشهر برای همه ایرانیان حتی نسل جوانی که آن دوران را تجربه نکردند و فقط خاطرات آن شنیدن روز ملی به‌یادماندنی و ارزشمندی است.
دکتر جعفریان کارکنان ایثارگر دانشگاه را بیش از هزار نفر و دانشجویان ایثارگر را بیش از هزار و 400 نفر برشمرد و افزود: همکاران دفتر امور ایثارگران هر سال برنامه‌ای را به مناسبت سالروز آزادی خرمشهر برگزار می‌کنند تا یادی کنند از ایثارگران و خانواده شهدای که در بین دانشجویان و کارکنان دانشگاه هستند.
رییس دانشگاه، با اشاره به چگونگی ترویج فرهنگ ایثارگری در دانشگاه گفت: در روزی مانند سوم خرداد، بحث گرایش‌ها و سلیقه‌ها مطرح نبود بلکه همه یک هدف داشتند و آن آزادسازی قسمتی از کشور بود که به‌دست بیگانگان افتاده بود.
وی با یادآوری احساس غرورآفرینی که پس از آزادسازی خرمشهر جامعه را فراگرفته بود افزود: در شرایطی که  قدرت دفاعی کشور محدود بود و هیچ کشوری یاریمان نمی‌کرد انسان‌های بزرگی دورهم جمع شدند و  با ازخودگذشتگی  کاری را انجام دادند که بسیار بزرگ و باارزش بود.
دکتر جعفریان با تاکید براینکه سوم خرداد روز مردم ایران است افزود: چنین روزهایی در تاریخ کشورمان  مربوط به یک گروه، دسته، جناح، حذب و تشکیلات خاصی نیست بلکه در آن زمان باوجود سلایق مختلف افراد برای رسیدن هدفی مشترک متحد بودند.
وی افزود: برای انتقال این فرهنگ به نسل جدید نباید کاری را که جناحی نبود جناحی جلو دهیم. بلکه باید احساسی را در نسل جوان ایجاد کنیم که  اهمیت این روز بزرگ را درک کند در این صورت او هم قدرت و توانمندی ایثار را پیدا خواهد کرد هرچند که خوشبختانه تاکنون این امر موردتوجه قرار گرفته است.
رییس دانشگاه تصریح کرد: در زمانی که امام فرمان شکست حصر آبادان و آزادسازی خرمشهر را صادر کردند درحالی‌که موشک و سلاح جنگی چندانی در اختیار نداشتیم این اتفاق بزرگ رخ داد چراکه مردم به این فرمان اعتقاد داشتند و برای پایبندی به اعتقاداتشان ازخودگذشتگی کردند.
وی با تاکید براینکه برای انتقال فرهنگ ایثار به نسل جوان باید زمان بیشتری گذاشته شود افزود: چنین فرهنگی  باید به نسل امروز منتقل شود جوانان اگر احساس کنند آنچه به آنان منتقل می‌شود از روی صداقت و برای حفظ کیان کشورشان است قطعاً به آن توجه خواهند کرد.
 در ادامه مراسم رجبعلی کریمی پدر شهید مرتضی کریمی که در 21 دی ماه 94 در دفاع از حرم حضرت زینب (س) به مقام شهادت رسید به ذکر خاطرات خود از فرزندش پرداخت.
سپس از دکتر محمدرضا منصوری رییس پیشین دانشگاه، محبوبه کمالی و سید رضا احمدنیا به عنوان ایثارگرانی که در سال جاری بازنشسته شدند قدردانی شد. همچنین خانواده‌های شهید محمد علیم عباسی و شهید محسن مالمیر نیز مورد تجلیل قرار گرفتند.
خبرنگار: سمیرا کرمی
عکس: مهدی کیهان

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه خبری RSS,مراسم ها و همایش ها
  • کد خبر : 60457
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *