برگزاری مراسم افتتاحیه و رونمایی پل ارتباطی ساختمان های قدیم و جدید بیمارستان و توسعه بخش های امیر اعلم با حضور رییس دانشگاه
دکتر جعفریان، رئیس دانشگاه در مراسم افتتاحیه و و رونمایی پل ارتباطی ساختمان های قدیم و جدید بیمارستان و توسعه بخش های امیر اعلم محدودیت فضای فیزیکی در دانشگاه علوم پزشکی تهران را جدی خواند.
دکتر جعفریان، رییس دانشگاه روز یکشنبه 2 مهر 1396 به همراه دکتر توکلی معاون توسعه ، دکتر علی پور معاون درمان و دکتر جعفریه رییس بیمارستان امیراعلم در مراسم افتتاحیه پل ارتباطی دو ساختمان قدیم و جدید این بیمارستان و راه اندازی بخش های توسعه یافته حضور یافت و از بخش های بازسازی شده این بیمارستان دیدن کرد.
در حاشیه این مراسم دکتر جعفریان رییس دانشگاه در خصوص اقدامات انجام گرفته گفت: امروز پل ارتباطی ساختمان جدید گوش و حلق و بینی به بدنه اصلی بیمارستان امیر اعلم افتتاح شد که به کمک آن امکان انتقال بیماران بین این دو ساختمان برقرار شد.
همچنین به دلیل شرایط نامناسب فضای فیزیکی بخش پذیرش این بیمارستان به ویژه در شرایط سرما و گرمای هوا متاسفانه بیماران ناچار بودند تا تعیین تکلیف نهایی در فضای باز منتظر بمانند که خوشبختانه با همکاری مسئولان بیمارستان بنای جدیدی با امکانات خوب به این بخش اضافه شد که پذیرش بیمارستان بستری و سرپایی در آن انجام می شود.
وی همچنین با اشاره به بازسازی بخش های داخلی، آندوسکوپی و دیالیز بیمارستان امیر اعلم افزود: توسعه فضای فیزیکی بخش دیالیز و بازسازی بخش های داخلی و آندوسکوپی یک مجموعه بسیار خوب است که امروز قابل بهره برداری است. که البته این بازسازی ها اساسی و فراتر از برنامه هتلینگ بوده و طی آن تاسیاست و امکانات لازم نوسازی و همه اتاق ها مجهز به سرویس بهداتشی شده است.
رییس دانشگاه با بیان این که این اقدمات با همکاری مسئولین بیمارستان، دفتر فنی و واحدهای ستادی دانشگاه ( معاونت های توسعه و درمان) به انجام رسیده است در خصوص چگونگی تامین منابع این اقدامات توضیح داد: منابع برخی از این پروژه ها از محل وزارت بهداشت و در قالب تفاهم نامه های مشخص که ابلاغ می شود و مابقی از محل منابع دانشگاه تامین شده است.
دکتر جعفریان با اعلام این نکته که محدودیت فضای فیزیکی و بستری در دانشگاه علوم پزشکی تهران جدی است افزود: بیمارستانی در سطح بیمارستان امیر اعلم که مرکز ارجاع گوش و حلق و بینی است و باید پاسخگوی بیماران پیچیده از سراسر کشور باشد با ساختمان فعلی به هیچ وجه پاسخگوی نیاز مراجعین نیست. و با این که درمانگاه جدیدی برای این بیمارستان توسط یکی از خیرین محترم در حال احداث است و بازسازی بخش اورژانس آن هم در دست اقدام است با اینهمه باید فکرهای اساسی تری کرد و این اقدامات تنها افق های حداکثر پنج ساله ای است که به سرعت به سقف ظرفیتش می رسد.
رییس دانشگاه با اشاره به خدماتی که در حال حاضر در این بیمارستان در حال ارائه است ادامه داد: بیمارستان امیر اعلم پتانسیل یک بیمارستان جنرال 1500 تخت خوابه خیلی خوب را دارد که دو سه تا بخش ویژه مثل گوش و حلق و بینی را در خود دارد. و ما نیاز به فضاهای بزرگ برای ارائه این خدمات داریم حدود 500 تخت به بالا و این مساله به سرمایه گذاری جدی در حوزه سلامت و درمان شهر تهران نیاز دارد.
دکتر توکلی معاون توسعه نیز در این مراسم اقدامات انجام شده را گسترده تر از برنامه هتلینگ خواندو گفت: باز سازی های صورت گرفته در امیر اعلم از سال های قبل شروع شده است که چند بخش ان باقی ماند که امروز بخش های آندوسکوپی و دیالیز پس از بازسازی کامل مورد بهره برداری قرار گرفت. همچنین این بیمارستان با توجه به کثرت مراجعین حدود 1000 نفر در روز فضای مناسبی برای پذیرش بیماران نداشت که با همفکری با مسئولان بیمارستان یک فضای جدید طراحی و ساخته شد که آرامش خوبی برای بیماران بستری و سرپایی ایجاد کرد.
بعلاوه به دلیل تعدد مکان های بیمارستان امیر اعلم در ضلع جنوبی بیمارستانن توسط وزیر محترم بهداست ساختمان جدیدی افتتاح شد ولی متاسفانه راه ارتباطی مناسبی بین این دو ساختمان جهت استفاده بیماران از خدمات رادیولوژی و ادیولوژی در ساختمان قدیم وجود نداشت که با اخذ مجوزهای لازم پل ارتباطی هوایی بین این دو ساختمان احداث و امروز با حضور رییس محترم دانشگاه افتتاح شد.
وی همچنین از احداث ساختمان پلی کلینیک جدید واقع در ضلع شمالی بیمارستان امیر اعلم توسط یکی از خیرین خبر داد و گفت: این ساختمان در فضایی حدود 600 متر مربع و در 5 طبقه و با سرعت در حال ساخت است و توسط زیر گذری به بیمارستان اصلی وصل می شود.
توضیح آن که در این مراسم همکاران دفتر فنی دانشگاه و جمعی از اساتید هیئت علمی و مدیران بیمارستان امیر اعلم نیز حضور داشتند.
خبر: باهو
عکس: شاه محمدی
متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید: