اخبار مراسم ها و همایش ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1402/05/15 - 17:14
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1468
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران همراه‌سرای بیماران افتتاح شد

دکتر قناعتی: امیدوارم همراه سرای پناه، پناه همراهان بیماران باشد

همراه سرای پناه در ۳۰ واحد با ظرفیت حدود ۱۲۰ تخت به منظور اسکان همراهان بیماران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) دانشگاه علوم پزشکی تهران راه اندازی شده است.

با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران همراه‌سرای بیماران افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در آئین ۱۴ مرداد ۱۴۰۲، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به اهمیت مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) و نقش آن در نظام سلامت گفت: فعالیت این مرکز هزاران میلیارد ریال به اقتصاد کشور و کاهش پرداخت از جیب مردم کمک می‌کند.

دکتر قناعتی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) را مرجع انواع درمان‌ها و جراحی‌های پیچیده و سخت دانست و افزود: این ویژگی سبب مراجعه بسیاری از بیماران از شهرهای اطراف شده، به طوری که به ازای هر بیمار، ۲.۴ همراه به این مرکز مراجعه می کنند و به منظور رفع پدیده اطراف نشینی که زیبنده نام مجتمع نیست این همراه سرا ساخته شده است.

دکتر قناعتی با تجلیل از دکتر مدرسی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و نیکوکار این پروژه، با بیان اینکه وجود این همراه سرا لازم ولی ناکافی است افزود: در تلاش هستیم قطعه زمینی که در خیابان چمران و متعلق به ارتش است را با همکاری کارخانه گلرنگ به همراه سرای دیگری تبدیل کنیم.

رئیس دانشگاه، از دکتر زاکانی شهردار تهران و همکاران ایشان در حمایت از پروژه‌های دانشگاه به ویژه ساخت این همراه‌سرا قدردانی کرد و گفت: امیدوارم همراه سرای پناه، پناه همراهان بیماران باشد.

دکتر قناعتی با اشاره به پویش شنبه‌های نیکوکاری افزود: در این دوره مدیریتی، همه فعالیت‌های دانشگاه، براساس ماموریت‌ها و برنامه‌هایی که در ۷۰۰ صفحه مدون شده پیش می‌رود و یکی از این برنامه ها، ایجاد عدالت در سلامت است. باتوجه به اینکه مناطق تحت پوشش دانشگاه را مناطق محروم تشکیل داده برای رفع این محرومیت، ریز مسائل بهداشتی و اجتماعی ۷۵۰ هزار خانوار از یک میلیون خانوار تحت پوشش، دانشگاه شناسایی و با کمک آقای مطهری نیکوکار محترم در گام نخست نیاز سمعک و عینک این خانوارها تامین شده است.

رئیس دانشگاه شناسایی مواردی همچون فشار خون در ساکنان این مناطق را در پیشگیری از بروز بسیاری از بیماری‌های پرهزینه همچون سکته‌های قلبی و مغزی و…موثر دانست و گفت: در شنبه‌های نیکوکاری همه مسائل بهداشتی و درمانی بیماران موردتوجه قرار می‌گیرد و در نظر داریم برای گسترش این پویش اساتید و فراگیران را همراه کنیم تا از نزدیک با مشکلات مردم آشنا شوند.

دکتر قناعتی در پایان سخنان خود بر تقویت بیمارستان‌های دولتی تاکید کرد و گفت: یکی از راه‌های تقویت بیمارستان‌های دولتی اصلاح تعرفه‌هاست و اینگونه، پدیده پرداخت‌های نامتعارف برخی پزشکان نیز کاهش می‌یابد. قشر پزشکی از جمله اقشار شریفی هستند که به جامعه خدمت می‌کنند و لازم مورد حمایت بیشتری قرار گیرند.

 

تعامل موثر دانشگاه و شهرداری
در ادامه نشست دکتر سید مرتضی روحانی شهردار منطقه 6،  راه اندازی این پروژه را نتیجه همکاری مشترک شهرداری و دانشگاه علوم پزشکی تهران دانست و گفت: باتوجه به نیازهای متفاوت شهر تهران، دانشگاه علوم پزشکی تهران، افزون بر ساخت این همراه سرا، در زمینه درمان معتادان متجاهر  نیز با شهرداری همکاری دارد.
دکتر روحانی از تلاش های دکتر مدرسی نیکوکار ساخت همراه سرا قدردانی کرد و گفت: همه نیازهای همراهان در این مجموعه دیده شده و امیدوارم با کمک خیرین ساخت همراه سراها توسعه پیدا کند.

حس کردن رنج همراهان و انگیزه ساخت همراه سرای پناه

سپس دکتر محمد حسین مدرسی نیکوکار ساخت پروژه همراه سرا پناه، با اشاره به چرایی و چگونگی ساخت این همراه سرا گفت: بین دانستن و  حس کردن مسائل، تفاوت بسیاری وجود دارد و معمولا هر اقدامی زمانی صورت می گیرد که بتوانیم مسائل را به طور عمیق احساس کنیم. در واقع حس کردن عمیق تر از دانستن و فهمیدن مسائل است.
وی به تجربه طبابت خود در بیمارستان امام خمینی و از نزدیک مشاهده کردن رنج همراهان بیماران اشاره کرد و افزود: این پروژه در زمینی به مساحت بیش از 2 هزار مترمربع و با صرف هزینه  30میلیارد تومان ساخته و در تکمیل آن  از کمک خیرین دیگر نیز استفاده شده است.  برای توسعه همراه سراها نیز هیئت امنا تشکیل دادیم.

حمایت شهرداری در ساخت همراه سرا و پارکینگ بیمارستان ها

در ادامه دکتر محمد امین توکلی زاده معاون اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران، با اشاره به پویش شنبه های امید و افتخار در شهرداری گفت: پویش این هفته به افتتاح همراه سرا اختصاص دارد  و چون این پویش  با مشارکت مردم همراه شده، ارزش بسیاری دارد.
دکتر توکلی زاده راه اندازی این همراه سرا را آغازی بر پروژه های مرتبط با عرصه درمان دانست و گفت: ساخت این همراه سرا کار بزرگی است اما در مقابل تعداد تخت های بیمارستان امام خمینی و بیمارستان حضرت مهدی هنوز جای کار بسیاری وجود دارد.
معاون اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران، گام بعدی را ساخت پارکینگ مورد نیاز بیماران دانست و گفت: نظام سلامت سهم خود را با ساخت مراکز درمانی ادا کرده است و اکنون وظیفه شهرداری است که برای ساخت همراه سرا و پارکینگ مورد نیاز بیمارستان ها به کمک دانشگاه های علوم پزشکی بیاید.

گرامیداشت شهدای سلامت

در ادامه مراسم، یاد زهره سعیدی طهرانی و زهرا خدابندلو از شهیدان سلامت گرامی داشته شد.

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,مراسم ها و همایش ها
  • کد خبر : 241209
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *