چهارمین جشنواره دانشجویی ابنسینا برگزار شد
دکتر کریمی بر ارتباط نزدیک مسئولان دانشگاه با دانشجویان تأکید کرد
در چهارمین جشنواره دانشجویی ابنسینا از 48 دانشجوی برگزیده در حیطههای آموزشی، پژوهشی، خدمات سلامت و تعهد حرفهای، قرآن و عترت، هنری - ادبی، اجتماعی، ورزشی و دانشجوی نمونه و جامع قدردانی شد.
گالری1(ربیعی)
گالری2(ربیعی)
گالری3(کیهان)
گالری4 (اکبریان)
گالری5(حق شناس)
بهمنظور حمایت و تشویق فعالیتهای ارزشمند دانشجویان، چهارمین جشنواره دانشجویی ابنسینا با شعار « دانشجو، نشاط، تعالی و آرمانگرایی» بعدازظهر روز سهشنبه 14 آذر 96 در تالار ابنسینا برگزار شد.
دکتر فرزین حلب چی معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، 16 آذر را روز عدالتخواهی و استبدادستیزی خواند و گفت: دانشگاه از 4 سال پیش سنتی را پایهگذاری کرده که به مناسبت روز دانشجو، جشنوارهای بهمنظور تجلیل از مقام شامخ دانشجویان برگزار می شود.
وی با اشاره به محورهای مختلف جشنواره دانشجویی ابنسینا گفت: امسال در بخش آموزشی 13 نفر، پژوهشی 12 نفر، کیفیت خدمات سلامت و تعهد حرفهای 4 نفر، قرآن و عترت 2 نفر، هنری- ادبی 5 نفر، اجتماعی 5 نفر، ورزشی 6 نفر و دانشجوی جامع 1 نفر برگزیده شدند.
دکتر حلب چی از رشد قابلتوجه مشارکت دانشجویان در این جشنواره خبر داد و گفت: امسال تعداد شرکتکنندگان 10 درصد افزایش داشت بهطوریکه 614 فرم در سامانه به ثبت رسید.
وی به مقایسه تعداد شرکتکنندگان به تفکیک دانشکدهها پرداخت و گفت: امسال ازنظر تعداد شرکتکننده دانشکدههای پزشکی، بهداشت و پرستاری و مامایی و به نسبت تعداد دانشجو، دانشکده فناوریهای نوین بیشترین میزان مشارکت را داشتند.
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه با اشاره به میزان مشارکت دانشجویان براساس مقاطع تحصیلی گفت: در مقطع دکترای تخصصی حدود 37 درصد، دکترای عمومی حدود 26 درصد، کارشناسی ارشد حدود 20 درصد، کارشناسی حدود 11 درصد، دستیاری حدود 3 درصد و فلوشیپ 0.4 درصد نامنویسی کردند.
دکتر حلب چی به بیان نحوه ارزیابی دانشجویان پرداخت و گفت: در این جشنواره آنچه ملاک گزینش برگزیدگان قرار میگیرد، ارزیابی کمی و کیفی کارنامه فعالیتها و مستنداتی است که توسط داوطلبان در سامانه جشنواره به ثبت رسیده باشد.
وی یکی از ویژگیهای این جشنواره را درونسپاری کامل طراحی و اجرای برنامه به دانشجویان توانمند دانشگاه دانست و گفت: این تجربهخوبی است که از قرائت قران، تا اجرای برنامه، ساخت کلیپ و اجرای برنامههای هنری توسط دانشجویان انجام میشود.
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه در پایان سخنان خود تأکید کرد: بهمنظور تسهیل فرآیند واگذاری گرانت ها پیشبینیهای لازم صورت گرفته است.
همه روزهای دانشگاه روز دانشجوست
دکتر عباسعلی کریمی رییس دانشگاه، سخنان خود را با تبریک میلاد باسعادت پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق (ع) آغاز کرد و جامعه امروز را نیازمند دو خصیصه اخلاق خوش و صداقت دانست و گفت: امیدوارم خداوند متعال همگان را به دو خصیصه بزرگ اخلاق خوش پیامبر و صداقت امام ششم نزدیک کند.
دکتر کریمی با تأکید بر تقویت فضای شاداب و بانشاط دانشجویی گفت: بااینکه سالهای زیادی در این دانشگاه هستم، اما هنوز روحیه دانشجویی خود را حفظ کردهام و معتقدم محیط دانشجویی باید توأم با شورونشاط باشد تا دانشجویان باانگیزه در آن فعالیت کنند.
رییس دانشگاه با تأکید بر بهبود فضای دانشجویی گفت: همه گروههای دانشجویی با هر اندیشهای باید در محیط دانشگاه فعال باشند و استعداد و خلاقیت خود را بروز دهند. دانشگاه هم باید برای مهیاکردن چنین محیطی حداکثر تلاش خود را بعمل آورد.
دکتر کریمی با اشاره به بازدید اخیر خود از خوابگاههای دانشجویی گفت: من هم در خوابگاه زندگی کردم و میدانم خوابگاه احساس های متفاوتی را به دانشجویان القا میکند به همین دلیل شرایط دانشجویان را بهخوبی درک میکنم. در این بازدید سرزده هم به همان اتاقهایی رفتم که 43 سال پیش در آن زندگی میکردم.
وی افزود: امیدوارم در این دوره با بهبود وضعیت مالی دانشگاه و تثبیت شرایط اقتصادی کشور بتوانیم در جهت ارتقا امکانات خوابگاهها تلاش کنیم تا دانشجویان زندگی راحتتری داشته باشند و این مأموریتی است که به دکتر حلب چی و دکتر بیگلر محول کردهام.
دکتر کریمی با اشاره به بازدید خود از نمایشگاه جانبی جشنواره، بهمرور خاطرات دانشجویی خودپرداخت و گفت: سابقه خاطرات من در این دانشگاه به 43 سال قبل، درست در چنین روزهایی و در همین تالار ابنسینا بازمیگردد. البته در آن زمان بهراحتی امروز روی این صندلیها ننشسته بودیم بلکه از دست نیروهای گارد دانشگاه، لابهلای صندلیها مخفیشده بودیم.
وی بر ضرورت شناخت تاریخ کشور تاکید کرد و خطاب به دانشجویان گفت: خوب است بدانید ملتی که تاریخ کشور خود را ندانند بایستی همه اتفاقات تاریخی را خودشان تجربه کنند این درحالی است که برای تجربه مکرر اتفاقات گذشته وقت کافی نخواهیم داشت لذا باید حداقل بدانید که در 100 سال قبل بر این کشور چه گذشته است.
رییس دانشگاه با اشاره به کودتای 28 مرداد سال 1332 و ادامه پیامدهای آن تا 16 آذر همان سال گفت: 100 روز پس از کودتای 28 مرداد و فروپاشی دولت دکتر مصدق، به دستور سرلشکر زاهدی نخستوزیر وقت در چهاردهم آذرماه روابط قطعشده ایران و انگلیس مجدداً برقرار شد و دنیس رایت دیپلمات سفارت انگلستان به تهران مراجعه کرد و وارد سفارت این کشور شد که این امر التهاب و هیجاناتی را در دانشکدههای پزشکی، داروسازی، علوم و حقوق دانشگاه به وجود آورد.
وی افزود: در 15 آذر همان سال اعلام میشود که دانشگاه تهران در 18-19 آذر به نیکسون معاون آیزنهاور رییسجمهور وقت امریکا دکترای افتخاری اعطا خواهد کرد که این موضوع با واکنش شدید دانشجویان مواجه میشود و منجر به ورود نیروهای نظامی به دانشگاه و دانشکده فنی و درنهایت شهادت سه تن از دانشجویان احمد قندیچی، مصطفی بزرگ نیا و مهدی شریعت رضوی میشود.
دکتر کریمی ادامه داد، در سال 1353 که وارد دانشگاه تهران شدم در اولین برخوردم با هیجانات آذرماه مواجه شدم. سیزدهم و چهاردهم آذر بود که نیروهای گاردی وارد دانشگاه شدند و من به همراه دانشجویان دیگر به این سالن پناه آوردیم. این روند تا قبل از انقلاب ادامه داشت تا اینکه به برکت انقلاب و خون شهدا و دانشجویان شهیدی که با برخی از آنان خاطرات بسیاری داشتم، امروز شما دانشجویان میتوانید در کنار مسئولان دانشگاه بنشنید و به آسانی حرفهایتان را بزنید.
رییس دانشگاه بابیان اینکه همه روزها در دانشگاه روز دانشجو است افزود: از اینکه دانشجویان درخواست میکردند، امکانی فراهم شود تا با مسئولان دانشگاه به آسانی در تماس باشند تعجب کردم چراکه من همیشه در محیط دانشگاه و در جمع دانشجویان هستم.
وی در پایان سخنان خود از دکتر محقق و دکتر جعفریان که با برپایی این جشنواره امکان تشویق، تأیید و حمایت از دانشجویان را فراهم کردند تشکر کرد.
در ادامه مراسم از برگزیدگان حیطه های مختلف جشنواره قدردانی شد.
برای مشاهده اسامی برگزیدگان کلیک کنید.
خبرنگار: سمیرا کرمی
عکس: مهدی کیهان
ارسال به دوستان