جشنواره بینالملل دانشگاههای تهران و علوم پزشکی تهران
دکتر کریمی: بهمن 57 یادآور روزهای امیدبخش، مملو از هیجان و نماد رشد و پیشرفت و علمگرایی است
دکتر عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه با حضور در جشنواره بینالملل دانشگاههای تهران و علوم پزشکی تهران گفت: دانشگاه طی یک سال گذشته باوجود خدماترسانی جدی به بیماران مبتلا به کرونا، در عرصههای آموزش، پژوهش، بینالملل و دیگر حوزههای بهداشتی و درمانی نیز کوتاه نیامده و رتبههای بسیار خوبی را در سطح ملی و منطقهای کسب کرده است.
گالری عکس
گالری عکس 2
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بینالملل، وی با تبریک ولادت حضرت امام محمدباقر (ع)، افزود: ایشان در میان ائمه اطهار (س) مشهور به شکافنده و گسترشدهنده علم هستند و یاد و نام این امام بزرگوار در روزهایی که همگی ما به شدت به علم و عمل به آن نیاز داریم، بیمناسبت نخواهد بود.
دکتر کریمی ضمن گرامیداشت ایام دهه فجر و فرارسیدن چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، گفت: بهمن 1357 برای نسل ما و من که در آن زمان دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تهران بودم یادآور روزهایی امیدبخش و مملو از شور و هیجان است.
رئیس دانشگاه همچنین با تبریک فرارسیدن روز بینالملل دو دانشگاه که پیشینه 170 ساله را در کارنامه خود دارند، اظهار داشت: امسال صد و هفتادمین سالی است که امیرکبیر دارالفنون را بنیان گذاشت و 83 سال بعد در ضلع شمالی همین مجموعه، دانشکده پزشکی و سالن تشریح به عنوان نخستین بخش دانشگاه تهران بنا شد و این یعنی عده زیادی از اساتید طی این سالها فعالیت کردهاند تا ما امروز گردهم جمع شویم و از علم و دانش سخن بگوییم.
دکتر کریمی ضمن تقدیر از تلاشهای رئیس دانشگاه تهران و هیأت رئیسه دو دانشگاه برای هماهنگی جشنواره بینالملل، تصریح کرد: خوشبختانه با تلاشهای صورت گرفته از سال قبل این برنامه به صورت مشترک توسط دو دانشگاهی که از یک ریشه هستند برگزار شده و باید این رویداد را به فال نیک بگیریم.
وی در بخش بعدی صحبتهای خود با اشاره به همهگیری کرونا و فرصتها و تهدیدهای ایجاد شده، گفت: تجربه کرونا امروز سبب برگزاری این جشنواره مانند بسیاری از برنامههای یک سال اخیر به صورت نیمهحضوری و مجازی شده و این نمودی دیگر از علم است که با کرونا زندگی میکنیم و هیچ عاملی مانع رشد و پیشرفت و علمگرایی نخواهد شد حتی این ویروس که تمام دنیا را تحت تأثیر قرار داده است.
رئیس دانشگاه با بیان اینکه سال قبل در همین روزها خبر شیوع کرونا در کشور منتشر و نخستین موارد این بیماری توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران شناسایی شد، گفت: در طول یک سال گذشته، این مجموعه 11 دانشکده و 14بیمارستان آموزشی کوچک و بزرگ خود مشتمل بر 5 هزار تخت بیمارستانی را با تمامی امکانات تخصصی، تشخیصی و درمانی موجود در اختیار مردم شریف کشورمان قرار داده است.
دکتر کریمی افزود: 24 هزار پرسنل دانشگاه شامل پزشکان، پرستاران، نیروهای خدماتی و کارمندان از خانههای بهداشت در جنوب تهران تا بیمارستانهای تخصصی و فوق تخصصی طی سه موج شدید این بیماری و با وجود دوری از خانواده و برخی کمبودها، مشغول به خدماترسانی به مراجعان و بیماران بودهاند و این در حالی است که عده زیادی از آنان جان عزیز خود را در راه سلامت مردم ایران تقدیم کردهاند که ما به همه آنها افتخار میکنیم.
وی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی تهران طی همین مدت علیرغم این فعالیتهای طاقتفرسا، در عرصه آموزش، پژوهش، بینالملل و دیگر حوزههای بهداشتی و درمانی نه تنها کوتاه نیامده بلکه رتبههای بسیار خوبی را در سطح ملی و منطقهای کسب کرده است.
رئیس دانشگاه با اشاره به دستاوردهای حوزه بینالملل، بیان داشت: امروز بیش از 10 درصد محصلان دانشگاه را، دانشجویان بینالمللی از 5 قاره و 42 کشور تشکیل میدهند و باعث خوشحالی است که نیمی از آنها در رشته پزشکی تحصیل میکنند و مابقی در دیگر دانشکدهها مشغول به فعالیت علمی هستند.
وی با قدردانی از دکتر کردی، حوزه بینالملل دانشگاه و فعالان این عرصه در سطح دانشکدهها، اضافه کرد: به عنوان عضوی از دانشگاه تهران به این مجموعه افتخار میکنم و آرزو دارم که همکاران پس از ما نیز راه علم و عمل به آن را ادامه دهند چرا که علم راهگشای مشکلات و درد مردم خواهد بود.
دکتر کریمی با بیان اینکه بارها از همین تریبون خدمت رئیسجمهور محترم کشورمان عرض کردهام که اگر به دانشگاه رسیدگی کنیم، بسیاری از مشکلات کشور از لحاظ علمی و نیروی انسانی حل خواهد شد، افزود: در این مسیر دو دانشگاه جذب دانشجویان بینالمللی را مسئولیت اجتماعی خود میدانند و نباید در این زمینه با وجود مسائلی چون کرونا کوتاه بیایند.
وی در پایان برای مهمانان حاضر اعم از استادان، دانشجویان، سفرا و نمایندگان کشورهای مختلف آرزوی سلامتی کرد و به برگزیدگان فعالیتهای بینالمللی دو دانشگاه تبریک گفت.
نظر دهید