اخبار مراسم ها و همایش ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1395/08/18 - 17:01
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 4128
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

نخستین همایش بین‌المللی شبکه جهانی آموزش و پژوهش علمی (یوسرن) آغاز به کار کرد

نخستین همایش بین‌المللی شبکه جهانی آموزش و پژوهش علمی (یوسرن) با حضور 14 دانشمند یک درصد برتر خارجی و 20 دانشمند یک درصد برتر ایرانی و یک برنده جایزه نوبل به مدت سه روز درحال برگزاری است.

گالري عکس
این همایش با حضور حدود هزار شرکت‌کننده در 18 آبان 95 در سالن همایش‌های ستاد مرکزی برگزار می‌شود.
 دکتر نیما رضایی رییس و دبیر علمی همایش، برگزاری این کنگره را نتیجه تلاش‌های انجام‌شده در گردهم آوری دانشمندان یک درصد برتر دنیا دانست و افزود: شبکه یوسرن از 10 ماه پیش فعالیت خود را آغاز کرده و این همایش نویدبخش تبادل‌نظر دانشمندان یک درصد برتر دنیاست تا نگاه جامع‌تری نسبت به علم داشته باشیم.
رییس همایش با اشاره به برنامه‌های سه روز کنگره گفت: روز اول کنگره با محوریت «علوم از بی‌نهایت درون تا بی‌نهایت برون» برگزار می‌شود و موضوعات مختلفی همچون سلول‌های بنیادی، ژنتیک، تغییرات جبری و حیات در کرات دیگر توسط سخنران مختلف از کشورهای امریکا، انگلیس و ایتالیا و ایران موردبحث و بررسی قرار می‌گیرد.
وی با بیان اینکه موضوع روز دوم کنگره «از بی‌نهایت دور تا بی‌نهایت آینده» است افزود: در روز دوم موضوعات مربوط به  فلسفه، انرژی‌های تجدیدپذیر، اندازه‌گیری‌های علمی، مغز انسان به‌عنوان پیچیده‌ترین ارگان و تأثیر حوزه‌های نانوتکنولوژی و پزشکی با فعالیت‌های تیمی مطرح و بررسی می‌شود.
دکتر رضایی محور روز سوم کنگره را بررسی پنج بعد انسان بیان کرد و گفت: در روز سوم درباره بعد فیزیکال و تأثیر تغذیه بر بدن، شادی و تقویت یا سرکوب خلاقیت، بعد معنوی و نوستالژی انسان و تعامل انسان با تکنولوژی مورد بحث و تبادل‌نظر قرار می‌گیرد.
رییس همایش، با اشاره به برگزاری پانل‌های مختلف گفت: در این کنگره امکان بحث‌های تخصصی برای جوانان شرکت‌کننده با اساتید به نام دنیا فراهم‌شده است.
سپس دکتر علی جعفریان رییس دانشگاه تشکیل این شبکه را ایده‌ای ارزشمند دانست و افزود: تاکنون بیش از 200 نفر از دانشمندان یک درصد برتر دنیا که 11 نفر از آنان برنده جایزه نوبل هستند با دبیرخانه یوسرن ارتباط داشته‌اند.
وی با بیان اینکه این اولین همایشی است که شبکه یوسرن به‌طور رسمی برگزار می‌کند افزود: این شبکه با برقراری ارتباط نزدیک میان محققان حوزه‌های مختلف علمی می‌تواند منجر به همکاری‌های آموزشی و پژوهشی شود.
دکتر جعفریان با اشاره به معرفی دستاوردها و توانمندی‌های دانشگاه که مورد حیرت محافل علمی جهانی قرار گرفته است افزود: وقتی اعلام می‌کنیم بیش از 4 هزار پیوند کلیه و 500 پیوند کبد  در این دانشگاه انجام‌شده است بسیاری از شخصیت‌های علمی جهانی تعجب می‌کنند چون نمی‌دانند ایران چنین توانمندی دارد.
رییس دانشگاه با اشاره به حضور بیش از 650 دانشجوی خارجی در دانشگاه گفت: این تعداد نشان می‌دهد دانشگاه توانسته خود را به استانداردهای جهانی نزدیک کند و وارد عرصه رقابت بین‌الملل شود.
دکتر جعفریان حضور دانشمندان یک درصد برتر دنیا در این همایش را فرصتی برای دانشجویان دانست تا از رمز موفقیت آنان آگاه شوند افزود: تاکنون از ایران برنده جایزه نوبل نداشته‌ایم و این می‌تواند انگیزه‌ای باشد که دانشجویان جوان برای به‌دست آوردن آن تلاش کنند.
توضیح اینکه در مراسم اختتامیه همایش، به 5 نفر از دانشمندان یک درصد برتر  در حیطه‌های مختلف علمی که کمتر از 40 سال سن و پروژه علمی برجسته‌ای دارند برای نخستین بار جایزه یوسرن اعطا می‌شود.
خبرنگار: سميرا کرمي 
عکس: سيدميثم عطري

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه خبری RSS,مراسم ها و همایش ها
  • کد خبر : 63975
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی