اخبار مراسم ها و همایش ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1401/10/17 - 21:02
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 997
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

هم‌اندیشی رئیس دانشگاه با روسای بخش‌های مجتمع بیمارستانی امیراعلم

دکتر قناعتی: مجتمع بیمارستانی امیراعلم جزو باکیفیت‌ترین بیمارستان‌ها و معدن بزرگی از علم و توانمندی است

با حضور دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در مجتمع بیمارستانی امیراعلم جلسه هم‌اندیشی با روسای بخش‌های مجتمع و مراسم تکریم و معارفه رئیس پیشین و فعلی مجتمع برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امیراعلم، در جلسه شنبه ۱۷ دی‌ماه ۱۴۰۱ دکتر حسن توکلی رئیس مجتمع و روسای بخش‌های بیمارستان هم حضور داشتند. در این جلسه پیرامون مسائل مختلف تبادل‌نظر و در پایان از زحمات دکتر حامد عبدالهی رئیس پیشین مجتمع قدردانی شد.
دکتر قناعتی با اشاره به اهمیت وجدان کاری گفت: در مواجهه با چالش‌ها باید به این نقطه برسیم که بدانیم کسی از بیرون به ما کمک نمی‌کند و ارائه راه‌حل برای بهبود شرایط نیازمند مشارکت همه همکاران است. این تلاش‌ها نمایش زیبایی از وجدان، انسانیت و معنویت را به همراه دارد و سبب ارتقای کیفیت می‌شود. باید بیان کنم مجتمع بیمارستانی امیراعلم جزو باکیفیت‌ترین بیمارستان‌ها و معدن بزرگی از علم و توانمندی است.
رئیس دانشگاه ادامه داد: ما در مسیر رشد هستیم و نباید انتظار داشته باشیم که تمام نکته‌هایی که در کتاب‌های آموزش مدیریت مشاهده می‌شود به‌صورت دقیق و منسجم رعایت شود؛ باید به سهم خودمان تلاش کنیم تا مسیر رو به تعالی باشد که این در گرو تغییر نگرش و تغییر نگاه است یعنی منتظر کسی نباشیم و خودمان آستین همت را برای نیل به اهداف عالی بالا بزنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه سخنان خود با ارائه گزارشی از فعالیت‌های صورت گرفته در یک سال اخیر گفت: ما با برنامه آغاز کردیم یعنی سیاست ما کاملاً مشخص بود که در کنار آن پالتیک را هم لحاظ کردیم تا روش اجرایی آن هم مشخص باشد و این مهم است که بدانیم هر جامعه‌ای روش اجرایی خود را دارد برای همین است که سازمان بهداشت جهانی می‌گوید جهانی فکر کنید ولی منطقه‌ای انجام دهید.
دکتر قناعتی افزود: در این راستا اولویت‌های اصلی عبارت بود از فاصله خود را با علم روز جهان کم کنیم، به سمت عبور از مرزهای جهانی دانش برویم و با توجه به تمدن اسلامی به علم نافع برسیم. همچنان که اکنون چندین شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه فعالیت می‌کنند و کارهای بی‌نظیری انجام داده و پیش‌بینی آورده درآمدی بالایی برای آنها داریم. امیدواریم با این روش‌ها که در پیش گرفتیم به مرحله‌ای برسیم که بار کمتری را از نظر مالی بر دوش دولت داشته باشیم. ما در ژن‌درمانی بیماران مبتلا به سرطان و درمان بیماران پروانه‌ای موفقیت داشتیم و اکنون واکسن ایرانی mRNA نیز تولید شده که در حال بررسی بیشتر است. مرجعیت علمی، ارتباط دانشگاه با صنعت، اقتصاد مقاومتی و جلوگیری از فرار مغزها هم اموری است که تلاش می‌کنیم جزو چهار کشور برتر قرار بگیریم.
دکتر قناعتی با بیان اینکه پزشکی یک علم اجتماعی است و علم سیاست چیزی نیست جز پزشکی در مقیاس بزرگ، افزود: ما با بالغ بر ۲ هزار عضو هیئت‌علمی و بیش از ۳۰ هزار نیروی انسانی می‌توانیم اثرگذار باشیم. یکی از پروژه‌های ما بین‌المللی سازی دانشگاه بود که بزرگ‌ترین پروژه دانشگاهی بین‌المللی پس از انقلاب در یک سال اخیر به نتیجه رسید. با تلاش مرجع عالی‌قدر آیت‌الله سیستانی و با هزینه‌ای بالغ بر یک میلیارد دلار در رقابت با چند دانشگاه خارجی به موفقیت رسیدیم. بدون هزینه‌ای از جانب ما دانشگاه السبطین به عنوان شعبه بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران شروع به فعالیت کرد که در رتبه بین‌المللی و جایگاه دانشگاه تأثیر بسزایی دارد. این گوشه‌ای از فعالیت‌های ما در حوزه بین‌الملل و رشد جایگاه دانشگاه در رتبه‌بندی بین‌المللی بود. در دانشگاه و در همه معاونت‌ها، بیمارستان‌ها و دانشکده‌ها برنامه ۴ ساله وجود دارد که مسیر روشنی در پیش روی خود داشته باشیم.
رئیس دانشگاه گفت: یکی از مشکلاتی که در نظام سلامت داریم و گاهی فراموش می‌کنیم این است که آمده‌ایم تا سلامت را بالا ببریم و طول عمر را افزایش دهیم و این مسئله ابعاد مختلفی دارد. در دنیا درصد بالایی از چرخه مالی جهان صرف بیماری‌های غیر واگیر مانند چاقی، سکته مغزی و قلبی، فشارخون، دیابت، بیماری‌های تنفسی با ریشه الکل و سیگار و نبود تحرک و سبک زندگی سالم می‌شود که بالغ بر ۳۰ تریلیون دلار خسارت به بار آورده است. اگر این مشکلات حل شود این مبلغ صرف کارهای مهم‌تر و مدیریت سلامت می‌شود که در نتیجه آن از هدر رفت سرمایه انسانی که لازمه رشد کشورهاست جلوگیری به عمل می آید. رسیدن به این هدف جز با همکاری نهادهای مختلف از بالاترین سطح اجرایی و قانون‌گذاری تا وزارتخانه ممکن نیست.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه سخنان خود گزارش آماری از فعالیت‌های صورت گرفته در حوزه پیشگیری، مراکز جامع سلامت و سطح‌بندی و نیز احداث خانه‌های بهداشت ارائه کرد.
وی با بیان جایگاه علمی دانشگاه گفت: ما ده درصد هیئت علمی را داریم اما ۳۴ درصد مقالات پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی تهران تولید می‌شود و ۴۳ درصد ارجاعات نیز به مقالات نشریافته از دانشگاه علوم پزشکی تهران است.
در عرصه فناوری هم با ۱۶ شرکت دارویی و ۱۳ شرکت تجهیزات بالغ بر ۲ هزار میلیارد تومان فروش، ۳۰۰ میلیون دلار صرفه‌جویی ارزی و ۲۰ میلیون دلار صادرات داشته‌ایم.
دکتر قناعتی در پایان سخنان خود گزارشی از فعالیت ها و موفقیت های دانشگاه در یکسال سال اخیر و حوزه‌های مختلف دارویی، تکنولوژی، رباتیک و ... ارائه کرد.
در ادامه این جلسه دکتر حسن توکلی رئیس مجتمع بیمارستانی امیراعلم با ارائه گزارش آماری از ضریب اشغال تخت مجتمع، تعداد مراجعان بستری و تعداد عمل های صورت گرفته گفت: در مجتمع تا پایان آذر ماه با ضریب اشغال تخت ۷۵ درصد، ۱۱ هزار و ۲۸۲ بستری و ۹ هزار و ۱۲۹عمل جراحی، ۶۲ هزار و ۸۹۷ مراجعه به درمانگاه های تخصصی و در اورژانس ۱۱۹ هزار و ۳۹۴ بیمار پذیرفته شده است.
وی ادامه داد: بدون همکاری و هماهنگی و مساعدت تک‌تک اساتید انجام این کار قطعا شدنی نبود که از آنها تشکر می کنم.
در بیمارستان امیر اعلم به علت ریفرال بودن و ازدیاد بیمار تعدادی از اعمال در نوبت قرار دارند که ما توانستیم با تلاش اساتید بعضی از آنها را به روز برسانیم.
رئیس مجتمع بیمارستانی امیراعلم در ادامه سخنان خود با اشاره به زمین ۲ هزار متری بدون سازه امیراعلم بیان کرد که در جلساتی که با خیرین داشتیم به برآورد هزارمیلیاردی برای ساخت رسیدیم که اکنون در مرحله بررسی، نقشه کشی و فاز بندی ساخت هستیم. در مورد اورژانس مجتمع نیز در حال رایزنی با سازمان مدیریت جهت دریافت بودجه برای بهبود شرایط و بهسازی این ساختمان می باشیم و البته از دکتر قناعتی به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی درخواست داریم که در ردیف بودجه، مجتمع بیمارستان امیراعلم در نظر گرفته شود تا امور مربوط به ساخت ساختمان جدید در زمین ۲ هزار متری تسریع شود.
دکتر توکلی رئیس مجتمع بیمارستان امیراعلم در پایان سخنان خود با تشکر از زحمات دکتر حامد عبدالهی رئیس پیشین مجتمع گفت: زحمات ایشان در مجتمع به خصوص در زمان کووید و مسائل و مصائب آن غیر قابل اغماض است. جایگاه ریاست مانند مسابقه دو امدادیست که هر فرد در بازه ای عهده دار این مسئولیت است و در ادامه مسیر جای خود را به فرد تازه نفس می دهد تا حرکت رو به جلو شتاب خود را حفظ کند.
سپس روسای بخش های مختلف مجتمع با بیان نظرات خود به تبادل نظر با رئیس دانشگاه در حوزه های مختلف پرداختند.
این مراسم با قدردانی از زحمات دکتر حامد عبدالهی رئیس پیشین مجتمع بیمارستان امیراعلم و بازدید دکتر قناعتی از بخش‌های اورژانس و فیزیوتراپی مجتمع پایان یافت.

  • گروه خبری : مجتمع بیمارستانی امیراعلم,مراسم ها و همایش ها
  • کد خبر : 224417
سینا یوسفی گلوردی
تهیه کننده:

سینا یوسفی گلوردی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *