• تاریخ انتشار : 1397/02/02 - 09:14

اجرای برنامه زنگ سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت هفته سلامت

واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران برنامه زنگ سلامت را در مدرسه دخترانه اجرا کرد.

به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت جنوب تهران، این برنامه روز شنبه 1 اردیبهشت 97 به مناسبت فرارسیدن هفته سلامت با شعار سلامت برای همه با حضور سرابی و شاقلانی کارشناس مسئول و کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس این مرکز و معاون و کارشناس سلامت و پیشگیری آموزش‌وپرورش منطقه 10 در مدرسه مطهره منطقه 10 آموزش‌وپرورش برگزار شد.
ابتدا معاون آموزش‌وپرورش در مورد هفته سلامت و شعار سلامت مطالبی را بیان کرد و سپس سرابی، به بیان مطالب آموزشی تغذیه با محوریت تغذیه سالم و گروه‌های غذایی، تحرک بدنی و حرکات کششی پرداخت.
در ادامه مسابقه‌ای اجرا و به نفرات برتر جوایزی ازجمله دفترچه یادداشت، کتابچه نقاشی، کتابچه سرگرمی‌های دهان و دندان، مداد عروسک دار اهدا شد.
خبرنگار: نگار دیوبندی

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران