• تاریخ انتشار : 1400/02/28 - 09:03

اجرای برنامه چک حشره‌شناسی مرکز بهداشت جنوب تهران در اردیبهشت 1400

واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت جنوب تهران در راستای استمرار برنامه پیشگیری و کنترل بیماری‌های منتقله از آئدس، برنامه چک حشره‌شناسی را اجرا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، فرحناز فدایی، کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های این مرکز گفت: در راستای استمرار برنامه پیشگیری و کنترل بیماری‌های منتقله از آئدس تب دانگ، چیکون گونیا و زیکا برنامه چک حشره‌شناسی در اردیبهشت 1400 انجام شد.
وی در ادامه افزود: راه‌آهن و پایانه جنوب تهران مهم‌ترین HOT SPOT های مرکز بهداشت جنوب تهران است که بایستی چک حشره‌شناسی در این محدوده انجام شود و اولین مرحله تله گذاری سال 1400 روز چهارشنبه 19 اردیبهشت سال جاری انجام شد و اویتراپ ها در 10 نقطه ترمینال جنوب و 12 نقطه راه‌آهن نصب شد.
فدایی در ادامه افزود: نمونه‌ها روز جمعه 12 اردیبهشت سال جاری جمع‌آوری و به‌منظور بررسی تحویل آزمایشگاه حشره‌شناسی دانشکده بهداشت شد.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی