• تاریخ انتشار : 1403/06/28 - 11:03

اویتراپ گذاری صید پشه آئدس در مناطق تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت جنوب تهران از اویتراپ گذاری در مبادی ورودی و خروجی مناطق تحت پوشش این مرکز برای صید و بررسی پشه آئدس، خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، سمانه سیف، کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر این مرکز گفت: با توجه به گسترش پشه آئدس ناقل بیماری تب دانگ و سایر بیماری‌های آربو ویروسی مانند بیماری زیکا و چیکن‌گونیا در استان‌های جنوبی و شمالی کشور، بررسی چک حشره‌شناسی آئدس در اماکن ورودی و خروجی مناطق تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران، اویتراب گذاری شد.
وی در ادامه افزود: 60 اویتراپ در راه‌آهن و ترمینال جنوب نصب و پس از 3 روز جمع‌آوری و نمونه‌های صیدشده به آزمایشگاه حشره‌شناسی دانشکده بهداشت، منتقل شد.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی